kinguh Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 Salutare, Sper ca postez unde trebuie. Am fost accidentat grav ce a urmat cu spitalizare in vara lui 2020. M-am refacut fizic, trecut prin judecata penala etc, acum e finalizata treaba, in schimb motoreta e stricata si aduna praf. Acum pentru Dosarul de daune moto..... Din ce inteleg e nevoie de un deviz de reparatii de la un service autorizat rar pentru motociclete, acte de identitate, cartea motoretei.... altele nu mai stiu. In cazul unui dosar cu vatamare de ce declaratie e nevoie de la politie pentru dosarul de daune? E nevoie de hotararea legalizata din dosarul penal de la tribunal? Ce proves verbal e nevoie la dosar? Stie careva care sunt pasii de urmat pentru dosarul de daune? Mentionez ca inculpatul a avut asigurare la Euroins; a avut careva nenorocul de a deschide un dosar la FGA? ca din ce am citit trebuie sa depun dosarul la FGA ca euroinsu e in insolventa de cativa ani. Multumesc de raspunsuri si asfalt uscat! Si unde se poate face constatare moto in bucuresti/ilfov? + motoreta clar trebuie pe platforma adusa la servisul autorizat Trebuie sa deschid dosarul intai la FGA si apoi se face constatarea sau se poate face separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 salutare sa inteleg bine...tu acum vrei sa deschizi dosar de dauna? dupa 3 ani de la eveniment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Octombrie 11, 2023 Autor Share Postat Octombrie 11, 2023 E posibil? Am plecat din tara cu munca si nu am avut timp. Iar dosarul penal m-a tinut in loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 Acum 2 minute, kinguh a spus: E posibil? Am plecat din tara cu munca si nu am avut timp. Iar dosarul penal m-a tinut in loc. eu am avut incident cu o baba asigurata la euroins am deschis dosar imediat, am plătit eu la service moto sa repare mai repede euroins era ok în acel mod însă pe parcursul dosarului a murit'"..euroinsul a durat doi ani cu dosar depus la FGA sa mi recuperez banii nu știu sincer ce șanse mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Octombrie 12, 2023 Autor Share Postat Octombrie 12, 2023 Am sa incerc totusi. Din ce vad la motoreta, toata fata trebuie schimbata. Un radiator. Cadru spate e distrus. In schimb motorul merge bine. Costurile sunt destul de ridicate, cel mai scump e furca, e si upsidedown... daca nu recuperez nimica macar sa fac un dosar si sa astept vreo plata daca o fi cand o fi. Pana atunci cred ca o sa strang bani sa repar singur motoreta... Oricum daca cer daune cer pt reparatie in regim propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 12, 2023 Share Postat Octombrie 12, 2023 Acum 4 ore, kinguh a spus: daune cer pt reparatie in regim propriu Primești un pt reparație în regim propriu. Oricum la ce ai zis tu acolo miroase a daună totală... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 12, 2023 Share Postat Octombrie 12, 2023 Acum 11 ore, kinguh a spus: Am sa incerc totusi. Din ce vad la motoreta, toata fata trebuie schimbata. Un radiator. Cadru spate e distrus. In schimb motorul merge bine. Costurile sunt destul de ridicate, cel mai scump e furca, e si upsidedown... daca nu recuperez nimica macar sa fac un dosar si sa astept vreo plata daca o fi cand o fi. Pana atunci cred ca o sa strang bani sa repar singur motoreta... Oricum daca cer daune cer pt reparatie in regim propriu Salutari, probabil ca la cat costa piesele ce trebuie inlocuite, costul reparatiei o sa fie destul de mare, ceea ce probabil o sa duca la declararea motocicletei dauna totala. In acest caz pot sa te despagubeasca la o valoare stabilita si sa le predai epava, sau la o alta valoare (mai mica) si pastrezi motocicleta. Asta daca-ti dau sansa sa alegi. In ceea ce priveste reparatia in regim propriu (daca nu se declara dauna totala), o sa-ti deconteze piesele ce trebuie inlocuite sau reparate . Nimic mai mult. Cu alte cuvinte te alegi pe langa evenimentul in sine si cu o gramada de munca si timp pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 (editat) patit anul trecut, s-a facut constatare, dauna totala, e vorba de asirom, am sunat la call center si au zis de ce au nevoie, am trimis pe mail au evaluat motorul la 2.000E, numai piesele ar fi fost 6.000E am luat piese in limita a 2.000E si s-au decontat, reparatie in regie proprie alternativa era sa le dau motorul avariat sa-l vinda ei si sa iau banii le-am dat PV de la politie, sa vada cine e vinovat ce nr de polita are nu ii intereseaza vatamarea, e dosar separat, puteai demara de atunci si pt pagube Editat Octombrie 13, 2023 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate