ianachim Postat Octombrie 18, 2023 Share Postat Octombrie 18, 2023 (editat) salutare vineri - duminica 06.00 - cand apune bucuresti - keramoti ferry insula cazare masa plimbare iar cazare iar masa iar plimbare și retur 120 max de croaziera pe drum opriri pentru alimentare si evacuare' dimineata este racoare deci haine groase luati si un mic saculet 500 - 1000 gr de mâncare pentru pisici.... o sa va rămână datoare pe veci pe insula în grup sau individual activități de vacanta ...bere vin tzipuro și ce om' găsi de macare eu ma cazez la irene în potos 40euro cam/noapte single .......nu i obligatoriu duminica la 10 plec spre ferry Editat Octombrie 18, 2023 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Octombrie 18, 2023 Share Postat Octombrie 18, 2023 (editat) Grija la lukoil din makaza, ala de la granita. Stiu stiu, nimeni nu a patit nimic ca a alimentwt de acolo ca e mai ieftina decat dupa ce treci granita. In mai mi am furat o, am facut plinul atat la dus cat si la intors. M a tinut rezervorul pana acasa in buc unde a murit motorul si am ajuns cu el in service. A fost carburant contaminat Editat Octombrie 18, 2023 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 18, 2023 Share Postat Octombrie 18, 2023 eu alimentez de la lukoil dar de la ala nu am alimentat niciodata, e un oras inainde de granita, mereu uit cum ii zice, are un OMV si un lukoil unu dupa altu pe dreapta cum mergi spre makaza. zero probleme am avut cu masina in ultimii 3 ani de thassos asta e oraselul Kardzali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18, 2023 Autor Share Postat Octombrie 18, 2023 (editat) Acum 1 oră, DiarM a spus: Grija la lukoil din makaza, ala de la granita. Stiu stiu, nimeni nu a patit nimic ca a alimentwt de acolo ca e mai ieftina decat dupa ce treci granita. In mai mi am furat o, am facut plinul atat la dus cat si la intors. M a tinut rezervorul pana acasa in buc unde a murit motorul si am ajuns cu el in service. A fost carburant contaminat multam pun la omv în kardzali si după înainte de ferry cu câțiva km pe x adv am cam 200-250 autonomie 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: eu alimentez de la lukoil dar de la ala nu am alimentat niciodata, e un oras inainde de granita, mereu uit cum ii zice, are un OMV si un lukoil unu dupa altu pe dreapta cum mergi spre makaza. zero probleme am avut cu masina in ultimii 3 ani de thassos asta e oraselul Kardzali din iulie pana în sept acel omv trăiește și înflorește din RON HIHIHI Editat Octombrie 18, 2023 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 18, 2023 Share Postat Octombrie 18, 2023 @ianachim apropo, ai facut si tu un topic sa povestesti despre cum e X-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18, 2023 Autor Share Postat Octombrie 18, 2023 Acum 1 oră, Cavaleru a spus: @ianachim apropo, ai facut si tu un topic sa povestesti despre cum e X-ul? dupa 24000 km inca nu mi dau seama…trebuie sa fie 100.000 sa trag o concluzie hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 19, 2023 Share Postat Octombrie 19, 2023 Tomana asta e pe lângă Comana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2023 Autor Share Postat Octombrie 19, 2023 (editat) Acum 4 ore, ENEOS a spus: Tomana asta e pe lângă Comana? bingo sa inteleg ca pe distanta asta ai fi participat hihihi Editat Octombrie 19, 2023 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2023 Autor Share Postat Octombrie 24, 2023 cu peripeții și vreme buna .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 Interesante filmari dar ce locuri urate, aride. Din drona se vede si mai bine pustietatea locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 daca nu ma insel, acelea sunt locurile unde acum cativa ani au ars toti copacii... plus inundatii etc... csf ncsf ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 care sunt peripetiile @ianachim 1 oră în urmă, adrianm a spus: Interesante filmari dar ce locuri urate, aride. Din drona se vede si mai bine pustietatea locului. e drumul pe care urci spre Kastro, d-aia e pustiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 A prins ulei pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 Ce drona folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2023 Autor Share Postat Octombrie 24, 2023 Acum 3 ore, robert23mg a spus: A prins ulei pe drum ne am patinat’ pe motorina Acum 12 minute, Lup69 a spus: Ce drona folosesti? in cazul de fata mini4 Acum 9 ore, Cavaleru a spus: care sunt peripetiile @ianachim e drumul pe care urci spre Kastro, d-aia e pustiu. ne am imprastiat 2 moto pe o dara de motorina intr o curba vineri Acum 9 ore, Mariusik85 a spus: daca nu ma insel, acelea sunt locurile unde acum cativa ani au ars toti copacii... plus inundatii etc... csf ncsf ... corect toata zona a fost sub foc 2015 daca nu ma insel am si filmarile de atunci ca ne am dus la o saptamana dupa incendii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 nasol, bine ca v-ati putut continua concediu si nu a fost grav. cam aglomerat la Ferry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2023 Autor Share Postat Octombrie 24, 2023 Acum 32 minute, Cavaleru a spus: nasol, bine ca v-ati putut continua concediu si nu a fost grav. cam aglomerat la Ferry totul este perfect cand ne intoarcem toti concediu’….. a fost un wkend de baie si mancare la malul marii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 28, 2023 Share Postat Octombrie 28, 2023 Rău nu a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 29, 2023 Share Postat Octombrie 29, 2023 Mai ușor cu photoshopu', mă doare ! Mișto poze, dar dpmdv prea "tras" de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2023 Autor Share Postat Octombrie 29, 2023 Acum 14 ore, ENEOS a spus: Mai ușor cu photoshopu', mă doare ! Mișto poze, dar dpmdv prea "tras" de ele. NEeditata’ din iphone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 29, 2023 Share Postat Octombrie 29, 2023 14 hours ago, ENEOS said: Mai ușor cu photoshopu', mă doare ! Mișto poze, dar dpmdv prea "tras" de ele. Intenționat tras de ele, ca aveam de ce sa trag. Dar nu asta era ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 29, 2023 Share Postat Octombrie 29, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate