m72story Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Stima! Dupa cum reiese din titlu in acest an raliul se va desfasura intre 23-28 iunie avand ca punct terminus Durau respectiv Transceahlau. Practic vom avea acelasi traseu la dus ca in editia din 2021 dupa cum urmeaza: Bucuresti-Brasov-Oituz- Slanic Moldova- Piatra Neamt-Bicaz-Durau. Popasul la Durau va dura minim doua zile urmand ca revenirea sa fie pe Cheile Bucazului. Si-au confirmat participarea: -Vlad - MT10 -Nae- M72 - Horatiu- MT11 -Gabi - BMW R12 -Fane- MT11 -Dan - IZH56 - subsemnatul -M72 Revenim cu detalii din sesiunile de antrenamente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 27 Autor Share Postat Ianuarie 27 la mine in sat nu am gasit cuptor asa ca m-am adaptat pentru a usca piesele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Aprilie 26 Autor Share Postat Aprilie 26 Am dat jos cilindrii pt o constatare. Pistoanele astea au vazut Oradea, Transalpina de doua ori si Ceahlaul. Sunt turnate de Teodorestii pe 80mm si corectate de mine pe 79.25, segmentii sunt de Mazda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 26 Share Postat Aprilie 26 Daca ar fi vazut Nordkapp, as fi aplaudat. Va inteleg pasiunea pentru vechituri, dar cred ca daca v-ati canaliza efortul in alta directie satisfactia ar fi mai mare. Pentru un om cu aptitudini tehnice mult peste medie, asta e pierdere de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 16 Autor Share Postat Iunie 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 16 Share Postat Iunie 16 La 26.04.2024 la 11:10, The Flying Dutchman a spus: Daca ar fi vazut Nordkapp, as fi aplaudat. Va inteleg pasiunea pentru vechituri, dar cred ca daca v-ati canaliza efortul in alta directie satisfactia ar fi mai mare. Pentru un om cu aptitudini tehnice mult peste medie, asta e pierdere de timp. Vezi ca au vazut unii si nord capp cu comunista (de fo' doo ori) Mai sapa Si e palmares,nu pietdere de timp ✌✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 17 Share Postat Iunie 17 La 26.04.2024 la 12:10, The Flying Dutchman a spus: Daca ar fi vazut Nordkapp, as fi aplaudat. Va inteleg pasiunea pentru vechituri, dar cred ca daca v-ati canaliza efortul in alta directie satisfactia ar fi mai mare. Pentru un om cu aptitudini tehnice mult peste medie, asta e pierdere de timp. Fara aptitudini tehnice nu ai ce cauta la ghidonul unor astfel de masinarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 17 Autor Share Postat Iunie 17 Sesiunea din acest final de sapramana a insumat 240km. Am intalnit un etrier blocat de Goldwing, o autoaprindere la IZH si o Soveka de Nipru montata pe M in 2016 care cu 3 km inainte de casa a ezitat sa nai lucre. A avut careva experiente cu modelul asta supraincins? Dupa 15 min de pauza a functionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 18 Share Postat Iunie 18 (editat) ...traforaj(viteza) , electronica afara sub rezervor, ce ramane (senzor inductiv , jumatate de platou cu gauri de prindere...) pe pozitie... Tranzistorul de putere nu are echivalent vestic...Am prajit vreo 3 din cei mai buni pe care i-a avut de oferit electronica 'automotive' , si in final a trebuit modificata topologia pentru a proteja finalul... Al meu asa merge de 10 ani... ...in zilele de azi, daca sti sa bati un cui pentru tabloul de nunta al vecinei , cica, ai aptitudini tehnice... Editat Iunie 18 de ubord sunt ardelean si ideile imi vin incet...sau deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 18 Share Postat Iunie 18 La 17.06.2024 la 8:46, m72story a spus: A avut careva experiente cu modelul asta supraincins? Dupa 15 min de pauza a functionat. E pe duca electronica aprinderii, e simptomul clasic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 19 Autor Share Postat Iunie 19 Acum 23 ore, ubord a spus: ...traforaj(viteza) , electronica afara sub rezervor, ce ramane (senzor inductiv , jumatate de platou cu gauri de prindere...) pe pozitie... Tranzistorul de putere nu are echivalent vestic...Am prajit vreo 3 din cei mai buni pe care i-a avut de oferit electronica 'automotive' , si in final a trebuit modificata topologia pentru a proteja finalul... Al meu asa merge de 10 ani... ...in zilele de azi, daca sti sa bati un cui pentru tabloul de nunta al vecinei , cica, ai aptitudini tehnice... Va multunesc pentru indrumari! Am avut o priblema pentru ca mi-am pierdut traforajul de vreo 30 de ani. Am improvizat cu gaurire la kg. Am sa o trag la lic uscat si racoros, sper sa fie bine si ne vedem pe Ceahlau. Acum 7 ore, m72story a spus: Va multunesc pentru indrumari! Am avut o priblema pentru ca mi-am pierdut traforajul de vreo 30 de ani. Am improvizat cu gaurire la kg. Am sa o trag la lic uscat si racoros, sper sa fie bine si ne vedem pe Ceahlau. Si varianta corecta( telefon de cacao, utilizator miop) Va multumesc pentru indrumari! Am avut o problema pentru ca mi-am pierdut traforajul de vreo 30 de ani. Am improvizat cu gaurire la kg. Am sa o trag la loc uscat si racoros, sper sa fie bine si ne vedem pe Ceahlau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 28 Autor Share Postat Iunie 28 Aventura comunistelor a durat 6 zile si a insumat 950km. A fost una dintre cele mai frumoase de pana in prezent care a culminat cu camparea de la Tusnad unde datorita lui Turanoidul a fost amplasata langa un gheizer unde ne-am putut relaxa ceacrele. Au cazut la datorie un simering de axa cu came de M, un cablu acceleratie de la M, doya de ambreiaj de la doua Nipre., in rest totul a mers conform asteptarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iulie 15 Autor Share Postat Iulie 15 Si o plimbare pan' la parada lui Stefan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 (editat) Foarte misto,old school. Mai incolo ,peste cativa ani,poate pun atas la Guzzi,da’nu e comunista….. Editat Iulie 15 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 6 Autor Share Postat August 6 In aceasta vara fac naveta la fiecare sfarsit de saptamama la Fieni la nevasta si copii cu d'ale gurii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate