ianachim Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 (editat) Se vinde honda x adv 750 2022 26000 km in garantie pana in 2026 - ianachim@gmail.com / 0750496633 - 8000euro + tva inmatriculata pe s.c. - itp 09/24, fiscal rapid, casco anotimpuri pe sezonul 2024, revizii in reprezentanta - bucuresti Anvelope noi , chit lant nou in urma unei alunecari pe pata de motorina au fost schimbate in reprezentata elementele din devizul casco anexat NU se vind urmatoarele: topcase, suport topcase si sidecase, protectii laterale, parbriz’ fumuriu care se vad in fotografii, deoarece le voi monta pe modelul 2024 comandat deja Editat Ianuarie 29 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 30 Share Postat Ianuarie 30 ce ai facut bobitaaa? ce are 2024ule asa de misto de l dai pe asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 30 Autor Share Postat Ianuarie 30 Acum 13 minute, foxbat a spus: ce ai facut bobitaaa? ce are 2024ule asa de misto de l dai pe asta? E pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Ianuarie 30 Share Postat Ianuarie 30 Asta voiam sa intreb si eu... Se pare ca este un model atat de bun incat iti cumperi modelul mai nou. Mi-ar placea sa faci un topic cu toate avantajele si dezavantajele modelului la: https://motociclism.ro/forum/49-motocicleta-mea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 30 Autor Share Postat Ianuarie 30 Acum 1 minut, popp a spus: Asta voiam sa intreb si eu... Se pare ca este un model atat de bun incat iti cumperi modelul mai nou. Mi-ar placea sa faci un topic cu toate avantajele si dezavantajele modelului la: https://motociclism.ro/forum/49-motocicleta-mea/ Acelasi lucru l am facut si cu gsa ul… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Mama lor de proiectanti japonezi, nu puteau sa-i puna cardan sau curea?? Lantul e singurul inconvenient (dar decisiv), ca nu mi-am cumparat o jukerie de asta .... PS. Misto jucarie. Spor la vanzare Achime!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 La 31.01.2024 la 20:23, apriliacluj a spus: Mama lor de proiectanti japonezi, nu puteau sa-i puna cardan sau curea?? Lantul e singurul inconvenient (dar decisiv), ca nu mi-am cumparat o jukerie de asta .... PS. Misto jucarie. Spor la vanzare Achime!! Japonezii mai au ceva cu transmisie cardanica in selectia curenta de motociclete cu exceptia GoldWing? Nici unul dintre cei 4 mari producatori nu mai au transmisie cardanica pe are nu sunt autobuze. In trecut au avut cardan de la 500cc pana la 1000cc+. Acum doar pe GoldWing si cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 2 Autor Share Postat Februarie 2 (editat) Acum 3 ore, Ruginel a spus: Japonezii mai au ceva cu transmisie cardanica in selectia curenta de motociclete cu exceptia GoldWing? Nici unul dintre cei 4 mari producatori nu mai au transmisie cardanica pe are nu sunt autobuze. In trecut au avut cardan de la 500cc pana la 1000cc+. Acum doar pe GoldWing si cam atat... recunosc ca pe gsa isi avea rostul insa pe un scuter’ chiar nu l vad plus ca m am obisnuit si cu lant trebuie sa intelegi in viata ca femeia si motocicleta perfecta NU EXISTA trebuie sa te bucuri de sex si drum cu cat mai putine compromisuri si asta i fericirea Editat Februarie 2 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 3 Share Postat Februarie 3 Acum 11 ore, ianachim a spus: recunosc ca pe gsa isi avea rostul insa pe un scuter’ chiar nu l vad plus ca m am obisnuit si cu lant trebuie sa intelegi in viata ca femeia si motocicleta perfecta NU EXISTA trebuie sa te bucuri de sex si drum cu cat mai putine compromisuri si asta i fericirea Salutare, coane! Matale ai dreptate in ceea ce spui, insa lipsa aia de grija cand vine vorba de mentenanta mi se pare fabuloasa. In rest, am avut atelaje cu transmisia finala lant, cardan, curea…momentan am ramas doar cu scuterul. Astazi ma duc pana la Suzuki sa vad ce si cum, poate-poate ma lipsesc de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 3 Autor Share Postat Februarie 3 Acum 2 ore, Ruginel a spus: Salutare, coane! Matale ai dreptate in ceea ce spui, insa lipsa aia de grija cand vine vorba de mentenanta mi se pare fabuloasa. In rest, am avut atelaje cu transmisia finala lant, cardan, curea…momentan am ramas doar cu scuterul. Astazi ma duc pana la Suzuki sa vad ce si cum, poate-poate ma lipsesc de ceva. Bafta si sa fie pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 La 02.02.2024 la 18:08, Ruginel a spus: Japonezii mai au ceva cu transmisie cardanica in selectia curenta de motociclete cu exceptia GoldWing? parca ST1300, VFR1200, crosstourer1200 La 02.02.2024 la 21:39, ianachim a spus: .......femeia si motocicleta perfecta NU EXISTA bine punctat! Free up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 Acum 2 minute, apriliacluj a spus: VFR1200, crosstourer1200 Nu se mai fabrică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 pffff, nasol, nu stiam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 6 Autor Share Postat Martie 6 Bucuresti - Thassos 7 ore te distrezi pe drum si te bucuri de caracatita la pranz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Astea au toaletă chimică sub șa ca să nu mai faci 2x3.14 pauză pe drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Acum 13 ore, ianachim a spus: te distrezi pe drum si te bucuri de caracatita la pranz Ce viteza de croaziera are mobra asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 7 Autor Share Postat Martie 7 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Astea au toaletă chimică sub șa ca să nu mai faci 2x3.14 pauză pe drum? Alimentez la 250 km bag cativa litri si scot cativa mililitri hihihi Acum 1 oră, Nguyen a spus: Ce viteza de croaziera are mobra asta? Viteza de croaziera nu i a ei …este a pilotului eu unul ma bucur la 120-140 exact cat mergeam si cu gsaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate