misuc Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Salut. A fost cineva la trackday la circuitul din Prejmer? Pe site vad ca au aceasta optiune, si nu pare deloc scump (350 lei / zi) - https://prejmer-raceway.com/tarife.php Pe circuitul cu pricina am intrat o singura data, cu kart-ul. Nu e spectaculos ca cel de la Adancata sau de la Mures, dar merge, asa din cand in cand Exista cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Este cam mic pentru orice motocicletă peste 5-600cc, dar este foarte bun calitativ. Este interesant de încercat, dar nu te vei distra mult cu un Bandit de 1250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misuc Postat Februarie 28 Autor Share Postat Februarie 28 Mulțumesc pentru răspuns. După ce începe programul rabla, o sa achiziționez un cf 300sr. Cu ala as vrea să mă bag la track day, ca să exersez tehnica. Pentru bandit mă gândesc că nu e destul de mare, dar pentru una mică, pentru tehnica, merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Nu știu, nu am mers niciodată pe o carenată mică. S-ar putea să fie ok pentru un circuit de karting, dar te va plictisi pe un circuit mai mare. Părerea mea este că cea mai bună motocicletă pentru un circuit mic este supermoto. Nimic nu te învață tehnică mai mult. Și piloții de WSBK/MotoGP se antrenează pe SM/flat track. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Acum 21 ore, misuc a spus: Salut. A fost cineva la trackday la circuitul din Prejmer? da mai mult de a doua nu prea ai unde sa-i dai.... mai faci in plus vreo 40 km si mergi la Tg Secuiesc, iesi mai castigat as zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misuc Postat Februarie 29 Autor Share Postat Februarie 29 Ok. Multumesc pentru sugestie. Si la Tg. Secuiesc care sunt conditiile de dat? Am cautat pe net, si inafara de o pagina de facebook actualizata acum mult timp, n-am gasit nimic - program, tarife... Sau doar printr-un apel telefonic pot afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 da, telefonic vezi ca mai sus este topic dedicat pt Skat Kart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misuc Postat Februarie 29 Autor Share Postat Februarie 29 L-am vazut, dar e cam mort de vreo 3 ani... Poate merita reinviat...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Acum 1 oră, misuc a spus: Si la Tg. Secuiesc care sunt conditiile de dat? Am cautat pe net, si inafara de o pagina de facebook actualizata acum mult timp, n-am gasit nimic - program, tarife... Sau doar printr-un apel telefonic pot afla? Recomand circuitul, da-le un telefon. O sa te intrebe daca aduci mobra pe remorca, daca ai incalzitoare pentru anvelope, daca ai nevoie de boxa. Si acum ma apuca rasul cand imi amintesc, n-a auzit atatia de nu baiatul ala niciodata pana la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misuc Postat Februarie 29 Autor Share Postat Februarie 29 Same here :))) nu-s din motoRC :))) Vreau să mă distrez o zi pe circuit, fără pretenții de Márquez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 3 hours ago, apriliacluj said: mai faci in plus vreo 40 km si mergi la Tg Secuiesc, iesi mai castigat as zice Skat și Prejmer sunt cam același lucru, lungime/lățime. Prejmer este ceva mai clasic, cu mai multe viraje lente, dar o linie drepată "adevărată" mai lungă. Un oarecare avantaj la Skat este că ai asfalt până la intrare, pe când la Prejmer mergi vreo 2-300m pe macadam. Merită încercate amândouă, dar experiența este cam aceeași. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Nu m-am dat pe Prejmer, dar am fost la o etapă de viteză juniori și SM cu fi-miu. Mi s-a părut foarte bine organizat, asfaltul mișto, dar mai întortocheat și mai îngust decât Skat Kart. La Skat Kart e 250 de lei ziua să intri cu moto, merg frecvent și recomand, e un loc foarte mișto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate