Lucian_M Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 (editat) Vinde cineva o placă monokey, din aliaj sau plastic? Probabil livrare prin poștă sau curier, prin Neamț nu știu să aibă cineva. Sunt interesat și de o scăriță pilot V-strom 1000 2015, eventual doar partea metalică. 0745863277 Editat Martie 24 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Salut. Sunt aproape sigur ca am 1 sau 2 din astea prin garaj, dar fara surburi: Daca te intereseaza, verific maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25 Autor Share Postat Martie 25 Merge și modelul ăla, șuruburi am pe alese. Vreau să-mi păstrez placa de pe 650, nu vreau să o dau când vând moto. Lasă vorbă dacă dai de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 (editat) Daca ai doua hop si eu, tocmai vroiam sa postez un anunt de cumparare cand am dat peste threadul asta. Editat Martie 25 de adyrip1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Am si eu 2 placi Givi monokey. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25 Autor Share Postat Martie 25 Îl aștept pe colegul Bursyllac să văd ce zice mai întâi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 ajung pe seara la garaj, verific si revin cu raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25 Autor Share Postat Martie 25 Când ai timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Am gasit doar una deocamdata. Daca o vrea cineva, sa strige. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25 Autor Share Postat Martie 25 Dau acuși pm. Buuun, am rezolvat cu Bursyllac, mulțumesc! Între timp am aflat că scărițele pilot V-strom 1000 2014-2016 sunt identice la prinderi cu cele de e 650 2004+. Dacă are cineva una disponibilă, să lase vorba, eventual iau de la chinezi. Așa ar trebui să fie scărița... În teorie merge de la mai multe modele, dar există și de 34 mm (știu sigur). Mi-ar trebui de 39. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Acum 13 ore, bursyllac a spus: Am gasit doar una deocamdata. Daca o vrea cineva, sa strige. Eu mai caut ceva pe stilul asta, sa mearga direct pe suportii existenti fara adaptari. Daca o gasesti si pe a doua totusi, da un semnal. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 1 Autor Share Postat Aprilie 1 Teoretic am rezolvat și cu scărița, cu flacără și oleacă de mușchi. Nu a crăpat nimic, m-am urcat pe ea și nu dă semne de rupere. Preventiv o să-mi caut una de rezervă, să nu plâng dacă cedează cumva. Urmează să vină și placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 Bună ziua,am 2 bucăți amândouă de pe partea dreaptă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 1 Autor Share Postat Aprilie 1 Era ceva, dar mie îmi trebuia pe stânga. Am primit placa, mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate