hora09 Postat Iunie 18 Autor Share Postat Iunie 18 Pe telefon am tripmaster Daca as avea un telefon de figuri ar fi mult mai precis (stateliti mai multi si mai rapid) Roadbbok e si digital daca ai setup, m-am zgarcit sa imi iau, alea serioase costa peste o mie cinci sute coco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Intrebare: Caut o solutie (impro) pentru un controller care sa se contencteze la samsung tab active 2, sa folosesc pentru app dmd2 - sa pot customiza butoanele. Am luat un controller blootooth, il pot conecta cu tableta dar dmd2 nu reactioneaza cand vreau sa desemnez butaone pentru anumite actiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Nomad Sweeden are mai multe video-uri in care explica cum si-a facut asa ceva la T7, poate te ajuta In descriere sunt si niste linkuri catre produsele folosite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Da știu Neinteresat de controller la 350coco Plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 2 hours ago, hora09 said: Intrebare: Caut o solutie (impro) pentru un controller care sa se contencteze la samsung tab active 2, sa folosesc pentru app dmd2 - sa pot customiza butoanele. eu am mers pe varianta asta: https://jaxeadv.com/barbuttons/ Daca te stii cu un pic de skill de lipit, iti da lista cu toate componentele, le comanzi de pe aliexpress si iti asamblezi singur jucaria. pentru 2 telecomenzi m-au costat materialele pana in 300 de lei am pus pe larg aici cum am facut: cred ca mai e asta mai ieftin, pe la 150 de euro: https://www.remotek.no/product-page/remote1?currency=EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate