Ioanrw Postat Iunie 1 Share Postat Iunie 1 Cf moto 500 goes, in bord apare ca e pe R in timp ce eu sunt pe H,L,P apare ca tot pe R sunt dar defapt cand sunt pe H merge in fata dar ramane in bord pe R si merge maxim 15km/h si e limitat in ture.Care ziceti ca ar fi problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 1 Share Postat Iunie 1 Acum 30 minute, Ioanrw a spus: Cf moto 500 goes, in bord apare ca e pe R in timp ce eu sunt pe H,L,P apare ca tot pe R sunt dar defapt cand sunt pe H merge in fata dar ramane in bord pe R si merge maxim 15km/h si e limitat in ture.Care ziceti ca ar fi problema? Salut, in prima faza una de buna crestere sau educatie, spune-i cum vrei. Cred ca iti dai seama despre ce vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 E stricata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 nu ma pricep la ATVuri dar cred ca senzorul de pozitie de la schimbator e defect. desi cutia schimba insa calculatorul vede ca este in R si iti limiteaza turele si automat de acolo si viteza e limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 Acum 20 ore, Ioanrw a spus: Cf moto 500 goes? Asta e vreo motocicleta, ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 2 Share Postat Iunie 2 Acum 3 ore, Speedy.K a spus: Asta e vreo motocicleta, ceva?! Da, se numeste CF Moto dnu Goe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate