diabolikROM Postat Iulie 8 Share Postat Iulie 8 Salut baieti, sunt italian si vin in vacanta in Romania in iulie/august......(nu stiu cand, depinde de job...) Voi merge in toata Romania (imi place foarte mult..) dar si in Bulgaria si Serbia..... Am o Honda Africa Twin xrv 750 din 1991 cu 320.000 km dar tot merge foarte bine si nu vreau sa schimb bicicleta...... Va intreb motociclistii romani daca ma puteti ajuta in cazul in care motocicleta mea are vreo problema.......daca imi puteti lasa contactul sa va sun in cazul in care motocicleta mea are o problema..... Multi transportatori romani calatoresc intre Italia si Romania pentru a transporta masini si motociclete, dar as dori un contact pentru a aranja transportul in Italia daca nu imi pot repara motocicleta in Romania..... ar fi si un numar de telefon al unui transportator care poate fi recuperat pentru mine in cazul in care am o problema in Romania... Daca se poate, as dori numere de telefon ale persoanelor care vorbesc italiana sau putin engleza pentru ca nu cunosc limba romana, de fapt folosesc google-translate pentru a scrie pe acest forum... Va multumesc tuturor anticipat si va doresc Sarbatori Fericite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CarolAlexandru Postat Iulie 8 Share Postat Iulie 8 Salutare! Vacanta placuta si fara incidente. Eu iti recomand o asigurare aici: https://www.a24assistance.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolikROM Postat Iulie 8 Autor Share Postat Iulie 8 Carol, posso parlare italiano..??? Grazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 8 Share Postat Iulie 8 @Motologistic @Cristi Nazarov ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 8 Share Postat Iulie 8 Cred ca are km dati inainte ca sa faca impresie Cum sa apari in Ro cu asa multi km cand tot ce este adus de afara nu au mai mult de 50 k. Inseamna că biserica si piata unde mergea bunica erau mai departe decat de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 8 Share Postat Iulie 8 Felicitări pentru inițiativa! În județul Neamț (zona Hanul Ancuței) te pot ajuta cu diferite lucrări la urgență (am inclusiv remorcă pentru moto). Sper să nu fie nevoie totuși, eventual când și dacă ai drum, te servesc cu o bere, cafea sau suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 8 Share Postat Iulie 8 Nu există să nu se poată repara. Iar dacă totuși prin vreo minune, este imposibil, te ajut cu un contact când va fi nevoie. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolikROM Postat Iulie 9 Autor Share Postat Iulie 9 Acum 16 ore, Lucian_M a spus: Felicitări pentru inițiativa! În județul Neamț (zona Hanul Ancuței) te pot ajuta cu diferite lucrări la urgență (am inclusiv remorcă pentru moto). Sper să nu fie nevoie totuși, eventual când și dacă ai drum, te servesc cu o bere, cafea sau suc. ok lucian imi poti da numarul tau de telefon pentru ca daca am probleme te sun....multumesc Acum 13 ore, Motologistic a spus: Nu există să nu se poată repara. Iar dacă totuși prin vreo minune, este imposibil, te ajut cu un contact când va fi nevoie. Drum bun! ok multumesc, daca am probleme te sun..... Acum 18 ore, LionEl a spus: @Motologistic @Cristi Nazarov ?? ok thanks Cristi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Mai demult (acum 3-4 ani) mă tot întrecem prin Bulgaria cu o africana modelul vechi cu numere de Olanda (nu mai sunt sigur). S-a făcut că am trecut bacul împreună la Silistra. Pilotul olandez aprox 50 ani, pasager soția dansului din Mongolia. In fiecare an își luau liber 2 luni și vizitau familia din Mongolia de fiecare data pe alt traseu. In anul respectiv voiau să vadă cât mai mult din România. Africana avea 180.000 km. Nu era foarte arătoasă darergea bine. Îmi pare rău că nu am păstrat legătura. @diabolikROMcel mai bine păstrează legătura aici. In caz că ai problema postezi aici locația și sunt sigur că cineva din zona te va ajuta. In iulie și până pe 15 august te pot ajuta in București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolikROM Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 ok chucki....daca imi poti da numarul tau de telefon pentru ca daca am probleme te pot suna....si bineinteles imi pot publica pozitia pe acest forum....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolikROM Postat August 12 Autor Share Postat August 12 salut baieti s-a terminat vacanta in romania, mi-a mers bine Afrika, doar bateria m-a lasat in Petra namts...apoi am fost la carrefue si din intamplare am gasit o baterie pe care sa o adaptez....vacanta frumoasa, doar o problema de „trafic” dar mi-am imaginat asta... multumesc tuturor pentru disponibilitate... pe transalpin la intalnirea de la Transfagarasan cu o persoana de renume (mariti fotografia si veti intelege..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate