Jebelu Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Noiembrie 14 Autor Share Postat Noiembrie 14 https://mgnews.ro/2023/10/11/casa-care-costa-1-000-euro-exista-si-se-face-chiar-in-romania/?sfnsn=wa#m3h2p3skrzlic2toodc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Sâmbătă la 19:48 Share Postat Sâmbătă la 19:48 amovRmd_460svvp9.webm O reclamă care mi-a plăcut mult la vremea respectivă și culmea, a reușit să mă convingă, chiar am cumpărat așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Sâmbătă la 23:30 Share Postat Sâmbătă la 23:30 Acum 3 ore, Penetru a spus: chiar am cumpărat așa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Duminică la 06:04 Share Postat Duminică la 06:04 Mașina de fete 206, 1.9 Diesel, albă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Duminică la 06:14 Autor Share Postat Duminică la 06:14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate