The Flying Dutchman Postat Septembrie 14 Share Postat Septembrie 14 Nu e perfect, dar se aude mult mai bine de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 15 Autor Share Postat Septembrie 15 Acum 19 ore, The Flying Dutchman a spus: Nu e perfect, dar se aude mult mai bine de data asta. super. pacat ca mai bine de atat nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 7 Autor Share Postat Octombrie 7 insistam, vorba aia, sunt usor de facut astea odata ce am textele sa-mi fi luat 2-3h azi filmat+editat. *sugestiile si reclamatiile vor fi ignorate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 10 Autor Share Postat Noiembrie 10 si inca una. pentru ca de ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 27 Autor Share Postat Noiembrie 27 si a sasea. culmea ca s-a nimerit fix in timpul alegerilor, la intamplare am ales sa o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28 Share Postat Noiembrie 28 anul douamiidouamiisaizecisisase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Noiembrie 28 Moderatori Share Postat Noiembrie 28 Independenta blocului in sat suna mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 28 Autor Share Postat Noiembrie 28 Acum 41 minute, apriliacluj a spus: anul douamiidouamiisaizecisisase hai ca m-ai speriat. "anul domnului doua mii..." Acum 20 minute, Kristian a spus: Independenta blocului in sat suna mai fain. fac si eu ce pot. chiar si asa - ma bucur ca nu-s singurul care scrie pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Noiembrie 28 Moderatori Share Postat Noiembrie 28 Acum 1 minut, frigider a spus: ... fac si eu ce pot. chiar si asa - ma bucur ca nu-s singurul care scrie pe aici. Era doar o sugestie,ai zis ca esti deschis la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 28 Autor Share Postat Noiembrie 28 (editat) Acum 3 minute, Kristian a spus: Era doar o sugestie,ai zis ca esti deschis la ele. ciudat, nu-mi amintesc: La 09.08.2024 la 21:40, frigider a spus: *orice input va fi ignorat cu succes - nu vreau sa sun nu stiu cum dar asta cu umorul e hit/miss. ori iti plac ori le urasti ^^^ neprimind sugestii raman "pur". Editat Noiembrie 28 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Noiembrie 28 Moderatori Share Postat Noiembrie 28 La 11.08.2024 la 21:59, frigider a spus: e ok, pun microfon si o sa fie mai clar, desi mie unu imi suna 'decent' , poate am standarde joase E drept,nu ai specificat ca accepti sugestii,dar din asta eu asa pricep. Dar e ok,e marfa matale si daca asta e pretentia ta,ma abtin sa le mai fac. Sugestiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 28 Autor Share Postat Noiembrie 28 Acum 1 minut, Kristian a spus: E drept,nu ai specificat ca accepti sugestii,dar din asta eu asa pricep. Dar e ok,e marfa matale si daca asta e pretentia ta,ma abtin sa le mai fac. glume/caterinca/injurii/critica le accept cu inima deschisa *sper ca nu am sunat dur/certaret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 28 Share Postat Noiembrie 28 Acum 57 minute, frigider a spus: hai ca m-ai speriat. Vezi daca nu-i bun microfonul?? PS. Roaga cativa prieteni sa asculte, si intreaba-i, vezi ce-ti raspund Daca doi dintre ei zic acelasi lucru, mergi si te culci :)))) La mine in birou toti 2k2k66 au inteles...., deh, suntem Ardeleni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 28 Autor Share Postat Noiembrie 28 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: Vezi daca nu-i bun microfonul?? PS. Roaga cativa prieteni sa asculte, si intreaba-i, vezi ce-ti raspund Daca doi dintre ei zic acelasi lucru, mergi si te culci :)))) La mine in birou toti 2k2k66 au inteles...., deh, suntem Ardeleni nu prea stie nimeni de canalul asta, e incognito. nu microfonul e neaparat de vina ci efectul aplicat vocii care o strica putin, trebuie dictie mult mai clara. dar nu zici rau, eu stiu ce aud, ca stiu ce ziceam. dificil. *totusi fanii care au mai urmarit clipuri ar trebui sa stie ce zic, mereu incep asa te-am prins ca nu esti fidel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 29 Share Postat Noiembrie 29 Acum 13 ore, frigider a spus: *totusi fanii care au mai urmarit clipuri ar trebui sa stie ce zic, mereu incep asa te-am prins ca nu esti fidel. - la celelalte se aude clar, la asta e o balbaiala, 2k2k - mno, de la cel mai mare fan, scris pe alt topic, amu ma faci infidel?? pfffff, unde am ajuns.... ma simt ofensat, te pun la "ignore" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 29 Autor Share Postat Noiembrie 29 Acum 21 minute, apriliacluj a spus: - la celelalte se aude clar, la asta e o balbaiala, 2k2k da, nu e clar deloc, dictie de covrigar Acum 22 minute, apriliacluj a spus: - mno, de la cel mai mare fan, scris pe alt topic, amu ma faci infidel?? pfffff, unde am ajuns.... ma simt ofensat, te pun la "ignore" pai celalalt canal e altceva sunt dur cu fanii mei. si ma astept sa fie si ei duri cu mine. (fara chestii lgbtq+) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 2 Autor Share Postat Decembrie 2 vai, dar ce avem aici? o tombola din viitor? nu pot sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 2 Moderatori Share Postat Decembrie 2 Mno,subscribed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 2 Share Postat Decembrie 2 (editat) La 28.11.2024 la 18:49, frigider a spus: nu microfonul e neaparat de vina ci efectul aplicat vocii care o strica putin, trebuie dictie mult mai clara. dar nu zici rau, eu stiu ce aud, ca stiu ce ziceam. dificil. *totusi fanii care au mai urmarit clipuri ar trebui sa stie ce zic, mereu incep asa Lasa breee sunetul, asa cum este! In definitiv faci niste transmisiuni ilegale, anti sistem, dintr-o buda din viitor, cu Politia, pardon, Militia Viitorului pe urmele tale. In conditiile astea vrei sa ai sunet de top, ca o televiziune trompeta, mânjita cu bani publici, gen Antena 3??? Nu mai esti autentic. Sunetul asta, are ceva subversiv.. Editat Decembrie 2 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 2 Moderatori Share Postat Decembrie 2 (editat) Merge reciproca la canalul meu? Editat Decembrie 2 de Kristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 2 Autor Share Postat Decembrie 2 1 oră în urmă, Kristian a spus: Merge reciproca la canalul meu? Normal. 1 oră în urmă, xt600 a spus: Lasa breee sunetul, asa cum este! In definitiv faci niste transmisiuni ilegale, anti sistem, dintr-o buda din viitor, cu Politia, pardon, Militia Viitorului pe urmele tale. In conditiile astea vrei sa ai sunet de top, ca o televiziune trompeta, mânjita cu bani publici, gen Antena 3??? Nu mai esti autentic. Sunetul asta, are ceva subversiv.. Nu zici rău. Da naibii uneori unele cuvinte sunt foarte pocite și risc sa nu fie înțelese. 1 oră în urmă, Kristian a spus: Mno,subscribed. degeaba daca nu ai si comentat 10 kg sunt 10 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 3 Moderatori Share Postat Decembrie 3 Acum 12 ore, frigider a spus: ... degeaba daca nu ai si comentat 10 kg sunt 10 kg. Io zic sa te uiti in comentarii. Primo - am comentat,secundo - m-am abonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 3 Autor Share Postat Decembrie 3 1 oră în urmă, Kristian a spus: Io zic sa te uiti in comentarii. Primo - am comentat,secundo - m-am abonat. se ceva ciudat, n-o fi 'aprobat' inca? e dubios rau google asta uneori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 3 Moderatori Share Postat Decembrie 3 Nu stiu,dar stiu ca am postat acum acelasi comentariu si tehnologia asta moderna nu afiseaza comentariul... Deci e ceva la canalul tau,daca nu ai absolut niciun comentariu,nu doar al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 3 Autor Share Postat Decembrie 3 Acum 57 minute, Kristian a spus: Nu stiu,dar stiu ca am postat acum acelasi comentariu si tehnologia asta moderna nu afiseaza comentariul... Deci e ceva la canalul tau,daca nu ai absolut niciun comentariu,nu doar al meu. a aparut abia acum, dar sunt niste probleme.. posibil sa urc alt clip mai putin distorsionat pe partea de imagine ca YT se vaicareste de treaba asta... tre sa renunt la niste "distorsiuni", revin. *intampin niste dificultati tehnice, revin maine. *cu scuzele de rigoare - o sa ii rog pe cei care au comentat la clip inainte de ziua de astazi sa o mai faca 1 data. (posibil doar 1 om sa fi facut asta :)) ) am tot dat jos si reuploadat clipul la calitate din ce in ce mai buna (am incercat o mica promovare) dar se pare ca nici asa nu e yt multumit, ceea ce e stupid rau de tot . renunt, il las asa cum e, la calitate mult mai buna desi imi placea mult mai mult prima varianta. si clipul ultimul urcat, care va si ramane m-am frecat destul, renunt. (nu m cred ca i-am dat de cap, am cenzurat cuvantul "mita" care pt mine a ajuns sa sune asa, banal, inofensiv. utlima oara rog reinscriere, a iesit un dezastru mini promovarea asta, jur pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate