Gabriel97 Postat August 16 Share Postat August 16 Salutari oameni buni, Am facut schimbul de ulei la motorul meu(BMW r1150r) și din păcate am luat doar un litru de ulei pentru cardan și cutia de viteze, normal intra cam 230ml in cardan, ce am și băgat, și 800 in cutia de viteze, dar doar pentru că am cumpărat doar un litru( sunt bou știu) nu am mai avut decât 700 și ceva in cutie. Este vreo problemă că este cu câțiva ml mai puțin decât scrie in manual sau să mai cumpăr ulei și să completez? Mersi mult va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 16 Share Postat August 16 Daca ii trebuiau 700 ml in cutie nu scriau aia de au facut-o ca ii trebuie 800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 16 Share Postat August 16 Acum 1 oră, Gabriel97 a spus: Salutari oameni buni, Am facut schimbul de ulei la motorul meu(BMW r1150r) și din păcate am luat doar un litru de ulei pentru cardan și cutia de viteze, normal intra cam 230ml in cardan, ce am și băgat, și 800 in cutia de viteze, dar doar pentru că am cumpărat doar un litru( sunt bou știu) nu am mai avut decât 700 și ceva in cutie. Este vreo problemă că este cu câțiva ml mai puțin decât scrie in manual sau să mai cumpăr ulei și să completez? Mersi mult va salut! Ce ulei ai bagat? Ca eu am schimbat recent la Guzzi si mi a mai ramas putin. Motul 75w140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel97 Postat August 16 Autor Share Postat August 16 La BMW bag 90w140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 16 Share Postat August 16 Chiar acum, Gabriel97 a spus: La BMW bag 90w140 Asta e. Poate te puteam ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 16 Share Postat August 16 (editat) E o conspirație a bavarezilor împreună cu producătorii de ulei să trebuiască peste 1l ca să cumperi mai mult! Editat August 16 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 16 Admin Share Postat August 16 Nu are nici pe dracu. Plus că din grup nu-ți curge tot uleiul și nici din cutie. 1 litru e arhisuficient. Am avut 1100 RT/1200LT mulți ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 17 Share Postat August 17 Acum 8 ore, ALEX-Guzzista a spus: Poate te puteam ajuta. Aseara am postat de pe telefon. Acu am vazut de unde esti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate