Trusty Postat August 31 Share Postat August 31 Va salut, exista oare posibilitatea de a gasi un mecanic moto astazi pentru niste intrebari si un serviciu. Platesc pentru ca e din scurt si ma deplasez la locatie. Vorba de un DR 350 cu ceva probleme la carburator. Daca se poate schimba si o anvelopa e bonus. Stiu ca e in din scurt, dar incerc - daca puteti sa imi recomandati pe cineva, primesc cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 0734474863 Andrei, din Giurgiu. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trusty Postat Septembrie 5 Autor Share Postat Septembrie 5 Multumesc! Ti-am trimis un mesaj. O sa revin si eu aici pe postare sa va spun cum a mers cu interventia. O zi buna pana atunci tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 5 Share Postat Septembrie 5 De "astăzi" se face o săptămână peste 48h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trusty Postat Septembrie 5 Autor Share Postat Septembrie 5 Corect, s-a cam rezolvat problema initiala, dar nu strica sa am contact si sa ma aud cu alti mecanici Daca vrei sa adaugi ceva @ENEOS esti bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 5 Share Postat Septembrie 5 +40 724 012 375 Razvan (Axa Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 5 Share Postat Septembrie 5 Acum 49 minute, Trusty a spus: Daca vrei sa adaugi ceva Am frecventat decât Căpitănia și restaurantul La Ponton în Giurgiu, n-am ce adăuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trusty Postat Septembrie 5 Autor Share Postat Septembrie 5 Poate un mecanic bun pentru DR-urile mele care sa fie atent? :)) Pot ajunge si prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 5 Share Postat Septembrie 5 27 minutes ago, ENEOS said: Am frecventat decât Căpitănia Ai dat "examen" acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate