DKW Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 La 14.04.2025 la 11:04, Adrian M. a spus: Sa mai animam un pic, zic :)))) S a comis ..necomisa. Luat bavarezu. Expand Ce KTM urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 La 15.04.2025 la 10:56, DKW a spus: Ce KTM urat... Expand Daca or sa fie zvonurile adevarate, acusi ia bavarezu si austriacu, si se poate spune despre ele ca s impreuna :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 'eh, cumetrii au de peste 20 de ani, n-ar fi o surpriza oficializarea (f)relatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 La 15.04.2025 la 8:10, Adrian M. a spus: Asa am zis si eu :)))) Expand Am decis ca vreau sa te inteleg. Asa ca vreau sa ma dau si io cu ea. Ai lista de programari pentru probe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 La 15.04.2025 la 12:12, Bored Panda a spus: Am decis ca vreau sa te inteleg. Asa ca vreau sa ma dau si io cu ea. Ai lista de programari pentru probe? Expand momentan e in rodaj. vorbim dupa. dar vezi ca o au la bmw, de test. Poti luat combo cu sa inaltata plus suspensia sport, si ajunge saua la 890 mm ca tu esti lungan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 La 15.04.2025 la 13:00, Adrian M. a spus: momentan e in rodaj. vorbim dupa. dar vezi ca o au la bmw, de test. Poti luat combo cu sa inaltata plus suspensia sport, si ajunge saua la 890 mm ca tu esti lungan. Expand Oki. Rupe-i fashu cu spor si mai vorbim dupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate