chv Postat Septembrie 22 Share Postat Septembrie 22 https://adevarul.ro/stiri-locale/alba-iulia/accident-cu-patru-raniti-pe-transapuseana-patru-2389723.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Iar o motociclista pe contrasens?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Sigur are si SUV. Altfel nu se explică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Acum 12 ore, Speedy.K a spus: Iar o motociclista pe contrasens?! Eu si altii tot spunem, vreo doi ani de mers pe scuter de 50cmc pot face minuni pentru persoanele care vor sa se apuce de motociclism si nu au aptitudinile necesare. In doi ani are timp idiotul sau idioata sa se lamureasca care e treaba cu mersul pe doua roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 (editat) Corect e "știi", că sa fim naziști până la capat. Și da, asa e. Ai dreptate. In plus, tot prost e și ăla care nu percepe diferența între ironie, gluma și cuvânt serios. Data viitoare o sa pun multe emoticoane, pentru a fi mai clar. Zi frumoasă de sa ai. Editat Septembrie 24 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Guys, calm down. Nu va certati/jigniti aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Acum 6 ore, Sergio1234 a spus: Ca si motociclist (nu doar posesor de motocicleta) nu as putea concepe ca alti motociclisti (nu doar posesori de motociclete) sa faca ironii, glume si mistocareli cu privire la un eveniment in care au fost implicati 4 motociclisti. Asa ca tu poti sa ma consideri prost ca nu ti-am vazut ironia din post, asa cum nici eu nu te consider motociclist, doar posesor de motocicleta. Corect e "ca motociclist", fara "si". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate