DarkLight99 Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Buna ziua , Am si eu o problema legat de un scuter , am incercat si am schimbat contactele si releuriile de la semnalizare si dupa ce am mers ceva timp intr o denivelare nu a mai functionat corect si nu am putut sa il fac sa functioneze desii am schimbat si releuri si contactorii si luminiile Tin sa mentionez ca luminiile au functionat pe o perioada de cativa ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Salut. La sigurante te-ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum 14 ore, DarkLight99 a spus: Buna ziua , Am si eu o problema legat de un scuter , am incercat si am schimbat contactele si releuriile de la semnalizare si dupa ce am mers ceva timp intr o denivelare nu a mai functionat corect si nu am putut sa il fac sa functioneze desii am schimbat si releuri si contactorii si luminiile Tin sa mentionez ca luminiile au functionat pe o perioada de cativa ani Pai cam asa se intampla cu lucrurile, functioneaza ani d zile...pana se strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 exact! functioneaza cu fum, cum a iesit fumul din ele, nu mai functioneaza! valabil si la electronice, electrocasnice, nu numai la autovehicule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum 14 ore, DarkLight99 a spus: Buna ziua , Am si eu o problema legat de un scuter , am incercat si am schimbat contactele si releuriile de la semnalizare si dupa ce am mers ceva timp intr o denivelare nu a mai functionat corect si nu am putut sa il fac sa functioneze desii am schimbat si releuri si contactorii si luminiile Tin sa mentionez ca luminiile au functionat pe o perioada de cativa ani Buna ziua. Am o problema electrica legata de instalatia de semnalizare a unui scuter.Am verificat contactele si am schimbat releul de semnalizare.Au functionat ceva timp si dupa ce am luat o denivelare,nu a mai functionat corespunzator si nici nu am mai putut sa o fac sa functioneze,desi am verificat contactele si am schimbat releul,becurile. Mentionez ca lampile de semnalizare au functionat o perioada de cativa ani. Cred ca,asa ceva voia sa scrie initiatorul topicului. Banuiesc ca nu se supara nimeni daca specifica si marca/modelul de scuter. Din ce in ce mai multi ce posteaza chestiuni de genul,tin la secret marca/modelul,parca l-ar fura cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 2 hours ago, Kristian said: Banuiesc ca nu se supara nimeni daca specifica si marca/modelul de scuter. Detalii marunte....oricum, cine l-a pusa sa incerce sa schimbe ceva ce mergea...cu scuzele de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate