Sari la conținut

Întrunirea Clubului Motoveteranilor 2024


Toni
 Share

Postări Recomandate

Dragi colegi,

 

Clubul Motoveteranilor, în weekend-ul 22 - 24 Noiembrie 2024, organizează întrunirea anuală în locația binecunoscută, Motelul Cozia din stațiunea Căciulata.
Cu acest prilej, la ședința de sâmbătă dimineață, vom aduce un omagiu celui dispărut prematur dintre noi, Ivan Pedală și îi vom comemora pe toți ceilalți cu care am plecat împreună pe drumul pasiunii comune dar soarta a ales să-i călăuzească pe un traseu spre o lume mai bună.
Următorul scop al acestei întruniri este cel de reconciliere și de reorganizare a Asociației Clubul Motoveteranilor, astfel încât această mișcare numită Clubul Motoveteranilor să renască din propria cenușă.
Sunt invitați să participe toți cei care de-a lungul timpului au îmbrățișat ideea lui Dan Năstase și au fost la un moment dat sau încă mai sunt cu inima alături de acest club de prieteni uniți de o pasiune comună.

Pentru detalii referitoare la posibilitățile de cazare, vă rog să luați legătura cu organizatorul Vali Alexa - 0722.614.895.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut cu tot respectul aceasta renastere, cred ca nu am cum ajunge, poate la anul....

Ptr nea Ivan, care ne-a incantat cu postarile sale, RIP!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu ceva timp in urma Ivan Pedala , Dumnezeu sa-l odihneasca, spunea aici pe forum urmatoarele:

 

"Conform a ceea ce am scris mai inainte pe acest topic, ma dezic de acest oengeu care nu a facut decat sa destabilizeze total o miscare care si-asa avea destule probleme marunte, iscate din interior (vezi sigle si patch-uri, ori rupturi gen sereistii55 urmata de motolongevivi), de persoane care s-au trezit ca ar fi bine sa mai faca niste grupuri bazate pe ideea noastra, ca sa fie unii recunoscuti drept sefi! Nu mai vorbesc ca ulterior au aparut unuini cu veteranii de razboi, cu cei din armata sau militie, cu gradinite sau after school, ca acum se doresc uniuni cu firme americano-romane...etc.

Consider ca acest club al motoveteranilor a fost facut fara intentia de a crea o afacere, de a populariza un segment de motociclisti care nu reprezinta deloc ideea de la care s-a pornit, nu s-a dorit promovarea ideii "multi si...nu conteaza!"...etc, etc, etc.

Asa ca...voi incerca in vara sa adun cativa membri din garda veche, per persoana fizica, nominalizati si invitati, ca sa tinem o intrunire asa cum o faceam cand eram nou infiintatul club al motoveteranilor! Fara manele si DJ care iti sparge timpanele cu recitaluri bahice din repertoriul detinutilor, fara prieteni cu ghilimele care te injura pe la spate, fara reguli si sefi, fara panoplii si filmulete din teribila viata de motociclist de dupa anii 2010...! Voi reveni cand va fi cazul cu detalii!"

 

Pe cale de consecinta gasesc ca este inoportuna alaturarea numelui IVAN PEDALA cu o intalnire organizata de persoanele de care s-a dezis de-a lungul timpului. Ar fi o ultima palma data peste fata ca "oengeul" sau sefu' la "oengeu" sa organizeze ceva in numele lui.

 

O intalnire care sa nu includa un pelerinaj la mormantul lui cu depunerea de coroana e doar o alta intalnire bahica ca toate celelalte. Iar lui Ivan nu-i placea alcoolul.

 

Parerea mea.

Editat de Enduristul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...