Manu 22 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Vă salut vin si eu cu o problema pentru cine vrea si poate sa ma ajute am un rs125 care pur si simplu nu depășește 120 kmh pe gps la roata 130 am power valve piston nou biela noua garnituri carborator curat puntea din cdi "limitatoru" dezactivat pur si simplu pana in 120 trage foarte bine si la 120 se pune in cap repet power valve am care lucreaza carboratoru curat muzicuta e buna flansa admisie e si ea buna ce ar putea fi ? Daca va rog sa ma ajutati deja o am de mult timp am si nici cum nu ma prind ce poate fi . Zi faina !! Am uitat sa spun ca e anul 2003 care cica e facuta sa mearga 170kmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Gramatica limbii romane iti spune ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manu 22 Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Acum 1 minut, Kristian a spus: Gramatica limbii romane iti spune ceva? Eu am cerut un raspuns care imi poate fi de ajutor asa ca daca ai o zi proasta sau este cineva nevorbit poate sa ezite sa raspunda , cat despre gramatica mea nu trebuie nici tie nici altei persoane sa imi afișez studile si desi nu trebuie sa dau explicati eu am scris acest topic de pe santier unde nu poti fi cel mai atent la ce scriu Daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Eu doar am spus ca,daca doresti sa comunici indiferent cu cine,trebuie sa stii sa te exprimi si in scris,chiar daca esti pe santier. Cred ca,cunoasterea gramaticii,devine o clauza obligatorie la inscrierea pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 30 minute, Manu 22 a spus: Vă salut vin si eu cu o problema pentru cine vrea si poate sa ma ajute… Salut daca nu depășește 120 kmh pe gps la roata 130 si ai power valve piston nou biela noua garnituri carborator curat puntea din cdi "limitatoru" dezactivat pur si simplu pana in 120 trage foarte bine si la 120 se pune in cap si totusi power valve care lucreaza carboratoru curat muzicuta e buna flansa admisie e si ea buna si e anul 2003 care cica atunci e facuta sa mearga 170kmh atunci poate nu este compresie suficienta care la explozie loveste tare in capu pistonului care are segmenti care poate fi uzati ca din 2003 sau frecat de peretii cilindrului care ia uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 3 minute, ALEX-Guzzista a spus: Salut daca nu depășește 120 kmh pe gps la roata 130 si ai power valve piston nou biela noua garnituri carborator curat puntea din cdi "limitatoru" dezactivat pur si simplu pana in 120 trage foarte bine si la 120 se pune in cap si totusi power valve care lucreaza carboratoru curat muzicuta e buna flansa admisie e si ea buna si e anul 2003 care cica atunci e facuta sa mearga 170kmh atunci poate nu este compresie suficienta care la explozie loveste tare in capu pistonului care are segmenti care poate fi uzati ca din 2003 sau frecat de peretii cilindrului care ia uzat. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Cred ca se pot modifica pinionul și foaia și adaugat un turbo de logan 0.9 ca sa miște ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă 1 oră în urmă, Manu 22 a spus: Vă salut vin si eu cu o problema pentru cine vrea si poate sa ma ajute am un rs125 care pur si simplu nu depășește 120 kmh pe gps la roata 130 am power valve piston nou biela noua garnituri carborator curat puntea din cdi "limitatoru" dezactivat pur si simplu pana in 120 trage foarte bine si la 120 se pune in cap repet power valve am care lucreaza carboratoru curat muzicuta e buna flansa admisie e si ea buna ce ar putea fi ? Daca va rog sa ma ajutati deja o am de mult timp am si nici cum nu ma prind ce poate fi . Zi faina !! Am uitat sa spun ca e anul 2003 care cica e facuta sa mearga 170kmh Dupa cum ai vazut toate raspunsurile au fost pe masura cunostiintelor tale gramaticale. Sincer mi se pare corect. Pe de alta parte, ma indoiesc ca, un motor de 125 cc in 2t fara modificari consistente fata de starea de stock, sa ajunga la 170 km/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manu 22 Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Acum 2 minute, Cristian C. a spus: Cred ca se pot modifica pinionul și foaia și adaugat un turbo de logan 0.9 ca sa miște ceva. Foarte tare niste oameni de milioane, oare cu turbo de 1.4 nu merge ? Cine vrea sa dea hate ca doar atat poate din partea mea dati cat vreti eu am cerut ajutoru celor care au habar de un motor 2 t . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă 1 hour ago, Manu 22 said: Am uitat sa spun ca e anul 2003 care cica e facuta sa mearga 170kmh Asta e o prostie. Care e viteza maxima specificata in manual/cartea tehnica? 120km/h este o viteza mai mult decat onorabila pentru un cotet de 125cmc. Multa lume nu realizeaza ca viteza maxima admisa legal pe drumurile publice este viteza maxima, nu viteza obligatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manu 22 Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Acum 1 minut, The Flying Dutchman a spus: Asta e o prostie. Care e viteza maxima specificata in manual/cartea tehnica? 120km/h este o viteza mai mult decat onorabila pentru un cotet de 125cmc. Multa lume nu realizeaza ca viteza maxima admisa legal pe drumurile publice este viteza maxima, nu viteza obligatorie. Viteza maxima in manual este de 170kmh iar acest cotet precum il numesti il am din cauza categoriei find cel mai util din categoria 125cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Cel mai util? In ce sens? 6 minutes ago, Manu 22 said: il am din cauza categoriei find cel mai util din categoria 125cmc Colegii cu gramatica au fost chiar indulgenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Manu-le,bine ai venit pe aici. Motociclistii de pe aici sunt răi,ca niste lupi insetati de sange proaspat. Sangele proaspat este donat de cei care nu citesc cele cateva reguli de postare,simple,dar care fac acest forum sa fie usor de inteles si in care sa oferi si sa primesti respect. Referitor la problema ta,eu banuiesc (ca fost utilizator de 2 timpi),lipsa compresiei,daca toate celelante elemente sunt in parametri normali,daca era motor in 4 timpi,ar fi consumat uleiul din baie si era un indiciu. Ia in calcul ca are ceva ani de cand a iesit de pe poarta fabricii,cine stie căți proprietari sau utilizatori o fi avut,fiind un motor mic,toti au vrut sa atinga cei 170 km/h si au tras de ea maxim,poate si cu doua persoane. Trebuie dusa la un mecanic bun si bagati multi bani in ea,cu cărpeală ,gen segmentare,nu faci nimic. Daca nu vrei sa bagi bani multi in ea,mergi cu cat poate,ca si 120 e viteza,mai ales,banuiesc ca nici gumele,franele si experienta ta nu sunt stralucite. Editat 10 ore în urmă de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate