gascoigne Postat ieri la 19:09 Share Postat ieri la 19:09 Salut, daca face cineva transport pe aceasta ruta, dati-mi, va rog, un semn, voi avea de adus un scuter. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat ieri la 20:02 Share Postat ieri la 20:02 Salut. Recomand să pui un anunț pe https://www.cargopedia.ro dacă nu te ajută cei care se ocupă de asta, ii găsești pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 10 ore, iulianserban a spus: Salut. Recomand să pui un anunț pe https://www.cargopedia.ro dacă nu te ajută cei care se ocupă de asta, ii găsești pe forum. Cel mai bine un transportator care se ocupa exclusiv cu transport moto sau macar sa fie cunoscul pe aici ,altfel sa nu ai surprize la destinatie cu integritatea scuterului adus. Alfel la transport cu terți,ar trebui sa-l ambalezi pe un palet asa cum vin ele din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Daca ti se pare mult 1000 lei pentru aceasta drumetie, incearca cu ceva gen cargopedia Editat 12 ore în urmă de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Salut, Pot sa te ajut eu cu transportul. Am remorca speciala de moto cu rampa de incarcare si fac treaba asta de aprox 10 ani. 0744.483.410 - Mihai Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă Multumesc tuturor pentru raspunsuri, o sa va urmez sfaturile si o sa il si contactez pe colegul @Mickey20. E cam greu daca nu gasesc pe cineva cu masina mai mare care face transport, pentru o singura motoreta pretul nu poate fi mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 7 ore, gascoigne a spus: Multumesc tuturor pentru raspunsuri, o sa va urmez sfaturile si o sa il si contactez pe colegul @Mickey20. E cam greu daca nu gasesc pe cineva cu masina mai mare care face transport, pentru o singura motoreta pretul nu poate fi mic. Pretul ca pretul,trebuie urcat,transportat si coborat in siguranta acel scuter. Eu am carat motociclete in duba si stiu cata raspundere este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate