turanoid Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Aer statut aici,asa ca deschidem fereastra un pic. Salutam stimabilii.Cu aceasta ocazie v-as intreba ce pareri aveti despre toleranta in ghiduri supapa .S-au pus supape/ghiduri Duell dedicate Dnepr,iar la 7-8 sutimi a lipit supapa evacuare.Ghiduri realezate la 8mm dupa presarea in chiulasa.Acum am regaozat ,sa tot fie 12-13 sutimi.Supapa admisie nu are niciun semn de strangere/puncte de contact;parca mi-e mila sa-i maresc ghidul.Producatorul zice parca 15 sutimi,max 25.Mai bine-i puneau doua muzicutze 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă On 7/29/2025 at 10:31 AM, m72story said: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 3 hours ago, turanoid said: Aer statut aici,asa ca deschidem fereastra un pic. Salutam stimabilii.Cu aceasta ocazie v-as intreba ce pareri aveti despre toleranta in ghiduri supapa .S-au pus supape/ghiduri Duell dedicate Dnepr,iar la 7-8 sutimi a lipit supapa evacuare.Ghiduri realezate la 8mm dupa presarea in chiulasa.Acum am regaozat ,sa tot fie 12-13 sutimi.Supapa admisie nu are niciun semn de strangere/puncte de contact;parca mi-e mila sa-i maresc ghidul.Producatorul zice parca 15 sutimi,max 25.Mai bine-i puneau doua muzicutze 2T. Am avut pe un Ural 650 ghiduri de Lada 1500 din fonta cu supape auto, toleranta de 4 sutimi conform specificatiilor date de producatorul de ghiduri si supape. Au mers perfect pe caldura mare (canicula in iulie) dar eram in perioada de rodaj si nu am forjat-o ca sa vad ce zice dar nu cred ca ar s-ar fi lipit deoarece nu am mers cu ea batraneste. Daca la 7-8 sutimi s-au lipit ceva nu a fost bun si s-a dilatat prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat 41 minute în urmă Autor Share Postat 41 minute în urmă Exact...4 sutimi spec Lada,motor racit apa.Racit pe briza interjudeteana si tot n-a lipit in iulie...Duell u la 0 grade s-a zaharisit pe dánsa.De obicei supapele automotive (racire apa)se dilata mai mult in regim de briza. Am gasit 2 sutimi diferenta,la aceeasi temp. intre cele doua tipuri.Spre ex.supapa mt dilatare sub una sutime,pe cand o supapa diesel aceeasi dim.,+2 sutimi.Intracomunal s-au mai pus supape tractor Deutz racit aer,cu succes.Probabil aici ghidurile de bronz Duell sa fie de tot rahatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate