Sari la conținut

Bashan 200 CC

Denis2345
 Share

Postări Recomandate

Salut poate cineva să mă ajute cu un sfat aș vrea să i măresc puterea puțin la un bashan 200 pe cardan și  am un carburator pz28 cu un filtru de aer sport și aș vrea să îl înlocuiesc cu un pz30 cu un filtru de aer mai măricel puțin tot sport și aș vrea câteva păreri dacă este o idee ok sau să pot facă altceva 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Banuiesc ca e 4 T.Ar trebui sa largesti admisia,evacuarea,ma refer la galeriile din chiulasă.Doar din filtru si carbelitor nu e destul.

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 10 ore, Denis2345 a spus:

Salut poate cineva să mă ajute cu un sfat aș vrea să i măresc puterea puțin la un bashan 200 pe cardan și  am un carburator pz28 cu un filtru de aer sport și aș vrea să îl înlocuiesc cu un pz30 cu un filtru de aer mai măricel puțin tot sport și aș vrea câteva păreri dacă este o idee ok sau să pot facă altceva 

Salut.

Poate cineva să mă ajute cu un sfat?Aș vrea să măresc puterea puțin,la un ATV Bashan 200 pe cardan.Acum am un carburator PZ28 cu un filtru de aer sport.Aș vrea să înlocuiesc carburatorul cu unul PZ30 si un filtru de aer mai măricel putin,tot sport.

Aș vrea câteva păreri dacă este o idee ok sau ce as putea face altceva.

Link spre comentariu

Tastatura defectă, nu merg punctele.

Din schimbarea filtrului cu unul mai permisiv și a jiglorului cu unul mai mare se obține o creștere de putere, înlocuirea carburatorului cu totul este o soluție și mai bună.

Link spre comentariu

Doar că la motoarele 4t cu benzină randamentul cel mai bun se obține cu amestecul optim. Degeaba îi dai benzină mai multă, n-o să meargă mai tare, trebuie să mărești cantitatea de aer aspirată, ceea ce presupune modificări hardware.

Ca să-l citez pe un coleg, la motoarele chinezești cel mai bun tuning e 🔥.

Link spre comentariu

15 hours ago, ENEOS said:

Doar că la motoarele 4t cu benzină randamentul cel mai bun se obține cu amestecul optim. Degeaba îi dai benzină mai multă, n-o să meargă mai tare, trebuie să mărești cantitatea de aer aspirată, ceea ce presupune modificări hardware.

Ca să-l citez pe un coleg, la motoarele chinezești cel mai bun tuning e 🔥.

:)))))))))))))

Link spre comentariu

• Moderatori
La 15.12.2024 la 1:14, Denis2345 a spus:

Cu placere. :)

Link spre comentariu