Cristian C. Postat Ianuarie 21 Share Postat Ianuarie 21 Salutare tuturor! După cum scrie și în anunț, se vinde motorul personal, din pozele de mai jos. Am dat avansul pentru altceva, dacă se vinde, bine, dacă nu, il voi folosi în continuare în oraș și im jurul lui. Despre el: • Șei retapițate • Manșoane încălzite • Pilot automat • Quickshifter+ • Revizii la fiecare 2.000 KM • Discuri, Plăcuțe, KIT lanț, Anvelope și celelalte consumabile și fluide ÎNLOCUITE. • Se vinde și cu un topcase din aluminiu de 58L gri care nu e prins în poze. Are tot felul de accesorii montate.. se pot observa în poze, la fața locului sau în timp. Asigurare RCA valabilă până în 2026 ITP valabil până în 2027 Fiscalul se rezolva in 1 2 zile în funcție de job. E din 2022 și are 24.000km. Preț: 4300€ Se poate vedea în București, sector 6 Telefon: 0724445461, Cristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Ianuarie 22 Share Postat Ianuarie 22 Gata, te-ai razgandit cu asteptatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 22 Autor Share Postat Ianuarie 22 Acum 50 minute, Mihai Daniliuc a spus: Gata, te-ai razgandit cu asteptatul? Cum am scris și la început, dacă s-o vinde, bine, daca nu, tot bine, nu l dau cu forța afară din familie Posibil să nu plece până sosește celălalt, așa că nu aș rămâne fără motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 22 Share Postat Ianuarie 22 Ce ii cu pretul asta? Strici piata Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 22 Autor Share Postat Ianuarie 22 Acum 16 minute, pepsi a spus: Ce ii cu pretul asta? Strici piata Bafta la vanzare! Este negociabil, accept și mai jos, dar am zis sa nu creez discuții. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 22 Share Postat Ianuarie 22 ma refeream ca deja e prea jos... de aici eventual se negociaza in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 La 22.01.2025 la 10:35, pepsi a spus: ma refeream ca deja e prea jos... de aici eventual se negociaza in sus Pt ca KTM este in faliment si nu se mai gasesc piese:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Povesti :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 24 Autor Share Postat Ianuarie 24 Acum 13 ore, Djenavar a spus: Pt ca KTM este in faliment si nu se mai gasesc piese:D Durează pana se epuizează piesele. Oricum in interior scrie bajaj pe orice, nu e vorba de lipsa piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Ce iti iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 27 Autor Share Postat Ianuarie 27 Acum 3 ore, Leon a spus: Ce iti iei ? Am configurat un NT1100 2025. Astept sa sosească prin martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Acum 43 minute, Cristian C. a spus: Am configurat un NT1100 2025. Astept sa sosească prin martie. Excelenta alegere (am vrut sa-mi iau si eu acum 2 ani). Ai schimbat clasa si cilindreea. De acum poti bantui pe oriunde prin lume.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 27 Autor Share Postat Ianuarie 27 Acum 7 minute, Leon a spus: Excelenta alegere (am vrut sa-mi iau si eu acum 2 ani). Ai schimbat clasa si cilindreea. De acum poti bantui pe oriunde prin lume.... Asta intenționez. Am facut mult touring cu ktm ul, nu a dezamagit, dar e ca si cum ai pleca prin europa cu un logan 1.0. Nu e nici prea confortabil, nici prea eficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Chiar acum, Cristian C. a spus: Asta intenționez. Am facut mult touring cu ktm ul, nu a dezamagit, dar e ca si cum ai pleca prin europa cu un logan 1.0. Nu e nici prea confortabil, nici prea eficient. Eu te-as sfatui sa pastrezi si ktm-ul pentru mers prin oras si fun pe langa (eu asa am procedat, am si 390 Adv. si un touring pentru excursii lungi prin Europa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 27 Autor Share Postat Ianuarie 27 Acum 4 minute, Leon a spus: Eu te-as sfatui sa pastrezi si ktm-ul pentru mers prin oras si fun pe langa (eu asa am procedat, am si 390 Adv. si un touring pentru excursii lungi prin Europa). Sunt 50/50 cu decizia. Il am de nou, știu ce fel de motor e, știu ca ma pot baza pe el. Pentru asta l as pastra, oras, 100km in jurul lui, pentru necesitate. Dar voi vedea cum evoluează si partea cu "vanzarea" am un prag al prețului. Daca nu e interes, il pastrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 30 Autor Share Postat Ianuarie 30 A împlinit 25.000km A primit și un update de preț la 4200€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate