Cristian C. Postat Mai 29 Share Postat Mai 29 Acum 2 ore, Bigfoot a spus: Oricum motocicleta are 5ani garantie, deci......daca si asta e un mare daca, daca s-ar strica pui cheia pe masa si aia e, o rezolva ei. Bineînțeles, nu cred că e cazul; are nevoie de mai mulți factori acest subiect al cuzineților. Până una alta, am considerat că e o informație așa de împărtășit, de menționat, da de la pasionat la pasionați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Duminică la 18:03 Autor Share Postat Duminică la 18:03 Astazi la 12160km s-a vandut CF Moto-ul. Culmea, astazi ma suna un prieten dimineata si ma roaga sa dam o tura pana la Giurgiu in port. In port la Giurgiu, suna telefonul pt CF Moto, 2h mai tarziu motocicleta si-a gasit noul proprietar. Daca doriti se poate muta topicul la sectiunea de motociclete enduro-touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Luni la 08:01 Share Postat Luni la 08:01 Iti iei alta... sau de ce ai vandut-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Luni la 11:31 Autor Share Postat Luni la 11:31 Acum 3 ore, Leon a spus: Iti iei alta... sau de ce ai vandut-o ? Pt moment I will hold fire. In Decembrie probabil ca voi lua ceva, de data asta nu mai discut sub 1000cc la mers pe asfalt. Am vandut-o pt ca era in stare buna, tine la pret excelent de bine, parca ar fi Dacia, asa tine la pret. Dupa un drum de 400km cu Fiat-ul cand m-am urcat pe 450MT am zis, mmmmm ciudat moment cand acceleratia masinii e mai distractiva decat cea a motocicletei. Merg cu SWM-ul acum, pt oras este ideal, mai greu la touring, zero. Asta ar fi unica problema ca nu mai pot merge in 2 pe moto, dar....anul asta isi ia carnetul si jumatatea, deci sa zicem problem solved. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă La 08.06.2026 la 14:31, Bigfoot a spus: Pt moment I will hold fire. In Decembrie probabil ca voi lua ceva, de data asta nu mai discut sub 1000cc la mers pe asfalt. Pai a aparut 1000MT-X, la 10k euro...deci nu e nevoie sa schimbi tabara, ca sa nu mai spun ca e aproape la jumatate fata de Africa Twin. Primesti multa motocicleta la banii aia. https://www.cfmoto.ro/motociclete/cfmoto-1000mt-x-high-seat?srsltid=AfmBOopPjMDyWtskgFRI7SnV09Wgvai2zEzHPhEt_xc5MxbNB7HGg4G6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat 55 minute în urmă Autor Share Postat 55 minute în urmă Acum 6 ore, Leon a spus: Pai a aparut 1000MT-X, la 10k euro...deci nu e nevoie sa schimbi tabara, ca sa nu mai spun ca e aproape la jumatate fata de Africa Twin. Primesti multa motocicleta la banii aia. https://www.cfmoto.ro/motociclete/cfmoto-1000mt-x-high-seat?srsltid=AfmBOopPjMDyWtskgFRI7SnV09Wgvai2zEzHPhEt_xc5MxbNB7HGg4G6 Da m-am gandit si la 1000 MTX care pare de departe cea mai logica alegere ca raport calitate/pret&dotari si ca stil de motocicleta. Trebuie sa il testez. Totusi asta are motorul de KTM si din cate am citit pe forumuri KTM este destul de slab la capitolul fiabilitate motor. Sufletul meu sta la KTM 690 Enduro R dar am citit pe forumuri in UK, US, FR, sunt niste dezastre, ma refer strict la motociclete luate de noi. Rulmentii arbirelui cotit nu tin pe 690. La fel Kove 800 Rally este o optiune insa, iarasi motor KTM, tot asa pe forumuri problema de axa cu came apare la toate, iarasi discutam de motociclete cumparate de noi cu un singur proprietar. Tot asa la Kove 800 X cand am fost sa ma plimb cu ea, nu mi-au placut sistemele abs si tc (bine se pot scoate) o electronica a anilor 2006, smuceste enorm tc si abs, fata de CF Moto unde sistemele intra rar si greu iar atunci cand intra sunt extrem de rafinate in calibrare. Ecranul de la Kove mi-a parut castigat la pufuleti fata calitatea ecranului, culorilor si a rezolutiei de la CF Moto. Inclusiv aici sunt mentionate sistemele astea necioplite. Eu am mers vara prin curtea de la MotoSfera, deci nu am apucat sa merg mult, iar motorul s-a incins bine de tot, aspect care mie nu imi place vara cand merg in regim urban, la 10-20km/h sa calaresc focul de tabara, nu imi place. Cumva pt mine cand aud de KTM este ca atunci cand iti poveste un batran de ARO. ARO, pleci cand vrei....ajungi cand poti. Eu unul storc untul din ce am, mai ales pe viraje, merg sportiv/smucit, cu siguranta am sanse macar 40% sa stric eu un KTM. M-am uitat pe net la acest motor de la 1000MTX pare a fi okish. In toate review-urile este mentionat faptul ca se incinge destul de tare motorul cand e utilizat, ceea ce poate fi un dezavantaj vara in Bucuresti. La fel m-am uitat si la motorul de MotoMorini 1200 care are niste solutii tehnice, net superioare lui 1000 MTX (990 KTM). Eu m-as duce catre MotoMorini 1200 X Cape, nu e urgent, solutia tehnica e buna, feeling-ul avut la mers de unul singur si in doi a fost bun, n-am ce zice. Trage binisor, nu se supraincalzeste exagerat, pozitia pt mine este spot on, la pasagera la fel. O sa vad la sf de an ce se intampla. Momentan deja am bagat 300km cu SWM-ul ca daily ride. Ieri a venit noul proprietar pt fiscal si am zis sa le prind in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate