ingineru Postat Joi la 19:03 Share Postat Joi la 19:03 Salutare, Mă interesează câteva recomandări de trasee care pot fi abordate cu ATV-ul propriu, dar legal, nu mă pasionează discuțiile cu autoritățile. Zone de interes: jud. Prahova, jud. Dâmbovița, jud. Brașov, jud. Buzău. Ca tip de teren nu mă interesează noroaie crâncene, pante exagerat de mari, etc. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Vineri la 04:43 Share Postat Vineri la 04:43 Natura zice că pin juru casei,blocului,e cel mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingineru Postat Vineri la 11:38 Autor Share Postat Vineri la 11:38 Acum 6 ore, pinnochio a spus: Natura zice că pin juru casei,blocului,e cel mai fain. Am aceeași părere, doar că uneori mai ai chef de schimbat peisajul. Natura din zona mea este numai cu câmpie....mai simt și eu nevoia de ceva dealuri, delușoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Vineri la 11:51 Share Postat Vineri la 11:51 Tabla Butii, Strategica cred ca sunt trasee faine unde nu deranjezi pe nimeni daca mergi civilizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă La 10.04.2025 la 22:03, ingineru a spus: Salutare, Mă interesează câteva recomandări de trasee care pot fi abordate cu ATV-ul propriu, dar legal, nu mă pasionează discuțiile cu autoritățile. Zone de interes: jud. Prahova, jud. Dâmbovița, jud. Brașov, jud. Buzău. Ca tip de teren nu mă interesează noroaie crâncene, pante exagerat de mari, etc. Mulțumesc. Incearca SLON-TABLA BUTII-CRASNA, pe direct pe "drum" forestier. Nu ar trebui sa fie greu. In opinia mea este "standard de Autostrada" acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate