Sari la conținut

vreau un enduro ktm excf250

denisrusa
 Share

Postări Recomandate

Salut ! De câteva săptămâni ma tot bate gandu sa mi iau un ktm excf 250 , m am mai dat pe motoare , deocamdată am un atv 4x4 . Poate sa mi spuna cineva despre întreținerea acestora , schimb ulei , schimn piston si sa stiu la cate ore se face servisarea mare cea cu cilindru etc etc . Eu am gasit pe olx un ktm excf cu motorul refacut 68 ore insa sunt curios daca imi poate spune cineva in cat timp se uzează cele enumerate mai sus ( ani luni , km ) . Am sa folosesc enduro ul le drumuri forestiere, camp , dealuri etc , nimic extrem 

ma scuzati pentru scrierea dezordonata 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• apriliacluj changed the title to vreau un enduro ktm excf250
1 oră în urmă, denisrusa a spus:

mircea.cazachevici daca fac toate astea la timp crezi ca poate duce motorul 2-3 ani ( ies la sfârșit de săptămâna) deci 2-3 iesiri maxim pe săptămâna 

Duce mai mult de 2 anidaca  schimbi uleiul regulat, filtre de aer curatate la fiecare cateva iesiri, vezi ca se schimba la un anumit numar de ore, toate inforamtiile astea le gasesti in manualul de intretinere al motociletei (il poti descarca gratuit de pe net). 

Acum ideal ar fi sa verifici putin motorul impreuna cu cineva care are putina idee legate de motoare, cele mai ieftine de pe olx sun asa ieftine cu un motiv.

Cate ore are in total motocicleta pe care vrei sa o iei ? mai are bordul original sau doar un contor de ore ? 

Editat de florin46p
Link spre comentariu

Acum 58 minute, denisrusa a spus:

Eu am buget undeva la 3000 euro + - , gasesc un ktm 250 decent la banii astia?

Gasesti, dar nu generatie mai nou, probabil ceva 2011-2014. Repet incearca sa mergi cu cineva care se pricepe sa o verifice.

Link spre comentariu