denisrusa Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Salut ! De câteva săptămâni ma tot bate gandu sa mi iau un ktm excf 250 , m am mai dat pe motoare , deocamdată am un atv 4x4 . Poate sa mi spuna cineva despre întreținerea acestora , schimb ulei , schimn piston si sa stiu la cate ore se face servisarea mare cea cu cilindru etc etc . Eu am gasit pe olx un ktm excf cu motorul refacut 68 ore insa sunt curios daca imi poate spune cineva in cat timp se uzează cele enumerate mai sus ( ani luni , km ) . Am sa folosesc enduro ul le drumuri forestiere, camp , dealuri etc , nimic extrem ma scuzati pentru scrierea dezordonata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Piston la 200 ore, schimb ulei la 4 iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă aici e sectiunea potrivita, te-am notat in caiet cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisrusa Postat 17 ore în urmă Autor Share Postat 17 ore în urmă mircea.cazachevici daca fac toate astea la timp crezi ca poate duce motorul 2-3 ani ( ies la sfârșit de săptămâna) deci 2-3 iesiri maxim pe săptămâna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, denisrusa a spus: mircea.cazachevici daca fac toate astea la timp crezi ca poate duce motorul 2-3 ani ( ies la sfârșit de săptămâna) deci 2-3 iesiri maxim pe săptămâna Duce mai mult de 2 anidaca schimbi uleiul regulat, filtre de aer curatate la fiecare cateva iesiri, vezi ca se schimba la un anumit numar de ore, toate inforamtiile astea le gasesti in manualul de intretinere al motociletei (il poti descarca gratuit de pe net). Acum ideal ar fi sa verifici putin motorul impreuna cu cineva care are putina idee legate de motoare, cele mai ieftine de pe olx sun asa ieftine cu un motiv. Cate ore are in total motocicleta pe care vrei sa o iei ? mai are bordul original sau doar un contor de ore ? Editat 15 ore în urmă de florin46p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisrusa Postat 15 ore în urmă Autor Share Postat 15 ore în urmă Eu am buget undeva la 3000 euro + - , gasesc un ktm 250 decent la banii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 58 minute, denisrusa a spus: Eu am buget undeva la 3000 euro + - , gasesc un ktm 250 decent la banii astia? Gasesti, dar nu generatie mai nou, probabil ceva 2011-2014. Repet incearca sa mergi cu cineva care se pricepe sa o verifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate