Sari la conținut

Inmatriculare Husqvarna Te 250 2023

Hagster
 Share

Postări Recomandate

Cand spui nou inteleg că motocicleta are 0 km 

Cand spui ca a fost cumparata inseamna ca ai semnat contractul de vanzare / eliberat factura si pretul a fost platit (inclus TVA in majoritatea cazurilor)

Ca sa circuli legal pe strada trebuie sa faci demersurile pentru inmatriculare 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in primul rand, mobra e inmatriculabila????

e greu sa dai detalii concrete despre ce mobra e vorba, ce fel de acte are??

daca vrei raspunsuri exacte, ar trebui sa dai detalii, sa te putem ajuta! 

nu????

ai noroc, ca sunt azi marinimos si nu-ti sterg topicul din start!!!!

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

Acum 8 minute, apriliacluj a spus:

in primul rand, mobra e inmatriculabila????

e greu sa dai detalii concrete despre ce mobra e vorba, ce fel de acte are??

daca vrei raspunsuri exacte, ar trebui sa dai detalii, sa te putem ajuta! 

nu????

ai noroc, ca sunt azi marinimos si nu-ti sterg topicul din start!!!!

Nu e inmatriculata, are factura, CIV si COC. 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Mihai Daniliuc a spus:

Pai daca a fost emisa deja o factura, TVA-ul s-a achitat in momentul achizitiei de catre primul proprietar. Sau e tot persoana juridica?

Poate ma insel, insa daca are CIV inseamna ca a trecut prin RAR. Acum tu nu faci decat sa iti iei numar de la politie.

Link spre comentariu

Nu neaparat . 

Daca are rar nu inseamna oblgatoriu ca o si poti inmatricula . Poti sa ai RAR facut , dar sa nu fie omologata . ( eu la o mazda am facut omologarea individual , dupa 2 saptamani de la RAR pt ca modelul cu seria pe care o aveam erau sub 6 unitati trecute prin RAR  in ro , ca sa o omologheze automat  --- asta se intampla acu cca 8 ani .....nu stiu ce mai este schimbat prin legislatie )

De asemenea o sa te lovesti de ANAF ( o sa-ti ceara niste dovezi de plata  ) 

Cred ca cel mai bine , faci poze dupa toate actele , iti pierzi 2 ore din viata si te duci la informatii la drcpiv ....si acolo o sa te lamuresti in toate privintele , de la organele abilitate .

Editat de 3.14
Link spre comentariu

Acum 37 minute, 3.14 a spus:

Nu neaparat . 

Daca are rar nu inseamna oblgatoriu ca o si poti inmatricula . Poti sa ai RAR facut , dar sa nu fie omologata . ( eu la o mazda am facut omologarea individual , dupa 2 saptamani de la RAR pt ca modelul cu seria pe care o aveam erau sub 6 unitati trecute prin RAR  in ro , ca sa o omologheze automat  --- asta se intampla acu cca 8 ani .....nu stiu ce mai este schimbat prin legislatie )

De asemenea o sa te lovesti de ANAF ( o sa-ti ceara niste dovezi de plata  ) 

Cred ca cel mai bine , faci poze dupa toate actele , iti pierzi 2 ore din viata si te duci la informatii la drcpiv ....si acolo o sa te lamuresti in toate privintele , de la organele abilitate .

Bre, omul a zis ca are CIV. CIV-ul se elibereaza dupa ce ai trecut cu succes prin procesul de la RAR. Cel putin asa imi zice mie logica :)))

Link spre comentariu

Ma indoiesc ca se poate inmatricula.

Eu am cumparat Transalpul anul trecut in Octombrie, dealerul Honda s-a ocupat de scoaterea CIV si a nr. rosii care erau valabile pana pe la inceputul lui ianuarie (90 de zile). Cand am ridicat mobra mi-au pus in vedere ca trebuie inmatriculata pe nr definitive inainte de 1 ianuarie 2025 pentru ca atunci se schimba norma euro si n-o sa mai pot sa o inmatriculez dupa.

De aici deduc faptul ca n-are legatura CIV cu inmatricularea si ca s-ar putea ca mobra in discutie pe topicul asta sa nu se mai poata inmatricula.

Si eu zic ca cel mai sigur raspuns se obtine cu o vizita cu actele la DRPCIV.

Oricum nu da niciun ban pana nu esti sigur de inmatriculare. 

Link spre comentariu