adrian45 Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Motocicleta din 2014 in stare excelenta adusa din Olanda , are 41.000 km. Toate cele 3 pachete cu care echipeaza BMW modelele GS si toate optiunile posibile pentru 2014. Actele sunt din Olanda motocicleta nu este inmatriculata in Romania . Detin toate actele pentru inmatriculare . Cauciucuri si baterie foarte bune , nu necesita nici o investitie . Are inaltatoare de ghidon si scarite cu prize mai late . Cutia de viteze schimba excelent . Motorul are un up grade si trage extraordinar - puterea nu se stie cati cai are - Cine o probeaza o sa ramana cu gura cascata si cu un zambet larg - garantat . Se poate vedea si proba in Bucuresti 0722.331.330. 10.800 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 4 ore în urmă Moderatori Share Postat 4 ore în urmă Stiu pe cineva interesat,ii trimit linkul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Multumesc Am mers acum la spalatorie cu ea , am si un 1250 GS din 2024 si nu are nici o legatura cu puterea . Sunt curios ce putere are si ce moment dezvolta , pe modul road daca accelerezi brusc i-ti pleaca mainile din ghidon . Pe modul sport e fara cuvinte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate