alexalf9002 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) buna ziua! am gasit acest suzuki dar nu stiu ce model e? (nu are ambreaj si voiam sa caut. dar nu pot cauta fara sa stiu ce model e) https://www.olx.ro/d/oferta/vand-cross-suzuki-defect-IDjntNv.html?isPreviewActive=0&reason=ip|cool_rec_platform&sliderIndex=0 multumesc! Editat 9 ore în urmă de alexalf9002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă fugi de el ca dracu de tamaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexalf9002 Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă stiu. e la un taran. l-am sunat si nu il intersa nu stia el. a zis ca stie ca e suzuki si atat dar ma facut curios. vreau sa aflu ce model e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Când îi aud pe unii că "trebuie doar x sau y componentă, în rest e perfect", mă umflă râsul. Ăștia n-au băgat un leu in întreținere, au găsit mobrele pleașcă prin străinătate, le-au făcut țăndări, apoi le vând, că nu știu ce să le facă. Am și eu un cr125 2t adus de cineva, jumătate de an mi-a luat ca să aflu din ce an este. Motorul e mort, dar trebuie refăcut mai totul: frâne, suspensie, rulmenți, kitlant, anvelope etc. O să-l sun pe om să o ducă unde vrea să-i refacă motorul, apoi mă apuc de comandat piese, că n-am chef să mă apuc de lucru și să constate omul că mai bine mi-o lasă pe cap decât să achite reparațiile. In concluzie: cumpără mobra funcțională, cu probă, apoi vezi ce-i mai trebuie. Și nu lua de la dubioși care nici macar nu știu ce-au in garaj. Pardon, rezemat de gard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexalf9002 Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă daaa. asa sunt tarani. un ingrijesc lucrurile. atarna ceva? il rupe de tot! are joc pe undeva? dai sa mearga! clar nu cumpar!!! doar eram curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Incearca sa fii curios si de scris corect. Asta e un forum, nu esti "pa uatap cu baeti". Eu stiu ce model e, dar nu spun, ca dupa aia il cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Pentru cei mai priceputi la mecanica, o intrebare: asta este un fel de transmisie secundara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexalf9002 Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă scuze. imi poti spune te rog unde am gresit? nu stiu la ce te referi. nu cumpar asa ceva stal linistit. singurul lucru care ai putea face cu acea motocicleta e de piese daca ai avea una buna, sau la fier vechi. MirceaB. eu cred ca sunt ceva improvizati pe la transmisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 43 minute în urmă Share Postat 43 minute în urmă Te referi la scris? Pai nici nu stiu de unde sa incep. Probabil de la clasa intai. Orice propozitie sau fraza incepe cu majuscula. Sau litera mare, cum ii mai spun copiii de a doua. Pe care, nu care, in cazul de mai sus. Ambreiaj, nu ambreaj. Pluralul articulat de la taran e taranii. Cu doi i. La fel pentru improvizatii. M-a. Da-i. Virgulele nu le mai contorizez, ar fi deja lux si opulenta. De curiozitate, cati ani ai? Revenind la mobre, ai permis? Ce categorie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexalf9002 Postat 37 minute în urmă Autor Share Postat 37 minute în urmă scuze. idea e ca eu cand scriu pe laptop ma grabesc putin si nu mai tin cont de astea. stiu ca nu am scris corect. am 16 ani. un am permis vreau sa ma plimb pe dealuri. nu se merita sa dau acum. dau de la 18 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 9 minute în urmă Share Postat 9 minute în urmă Nu cred că există scuze ca la 16 ani, daca ai atât cât spui, sa nu te poți exprima in scris corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate