Sari la conținut

enduro suzuki

Postări Recomandate

buna ziua! am gasit acest suzuki dar nu stiu ce model e? (nu are ambreaj si voiam sa caut. dar nu pot cauta fara sa stiu ce model e) https://www.olx.ro/d/oferta/vand-cross-suzuki-defect-IDjntNv.html?isPreviewActive=0&reason=ip|cool_rec_platform&sliderIndex=0

multumesc!

Editat de alexalf9002
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Când îi aud pe unii că "trebuie doar x sau y componentă, în rest e perfect", mă umflă râsul. Ăștia n-au băgat un leu in întreținere, au găsit mobrele pleașcă prin străinătate, le-au făcut țăndări, apoi le vând, că nu știu ce să le facă. Am și eu un cr125 2t adus de cineva, jumătate de an mi-a luat ca să aflu din ce an este. Motorul e mort, dar trebuie refăcut mai totul: frâne, suspensie, rulmenți, kitlant, anvelope etc. O să-l sun pe om să o ducă unde vrea să-i refacă motorul, apoi mă apuc de comandat piese, că n-am chef să mă apuc de lucru și să constate omul că mai bine mi-o lasă pe cap decât să achite reparațiile.

In concluzie: cumpără mobra funcțională, cu probă, apoi vezi ce-i mai trebuie. Și nu lua de la dubioși care nici macar nu știu ce-au in garaj. Pardon, rezemat de gard.

Link spre comentariu

scuze. imi poti spune te rog unde am gresit? nu stiu la ce te referi. nu cumpar asa ceva stal linistit. singurul lucru care ai putea face cu acea motocicleta e de piese daca ai avea una buna, sau la fier vechi.

MirceaB. eu cred ca sunt ceva improvizati pe la transmisie.

Link spre comentariu

Te referi la scris? Pai nici nu stiu de unde sa incep. Probabil de la clasa intai. Orice propozitie sau fraza incepe cu majuscula. Sau litera mare, cum ii mai spun copiii de a doua.

Pe care, nu care, in cazul de mai sus.

Ambreiaj, nu ambreaj.

Pluralul articulat de la taran e taranii. Cu doi i. La fel pentru improvizatii.

M-a. Da-i.

Virgulele nu le mai contorizez, ar fi deja lux si opulenta.

De curiozitate, cati ani ai?

Revenind la mobre, ai permis? Ce categorie?

Link spre comentariu

Vezi că în stânga jos, deasupra tastei Ctrl, e una intitulată Shift. Lovește-o când vrei să scrii cu majusculă. Adică ții apăsat Shift, apeși litera, eliberezi shift.

Prin zona asta ținem la scrisul corect, mulți avem de 3 ori vârsta ta.

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 17 ore, alexalf9002 a spus:

stiu. e la un taran. l-am sunat si nu il intersa nu stia el. a zis ca stie ca e suzuki si atat

dar ma facut curios. vreau sa aflu ce model e

Stiu. E la un taran. L-am sunat si nu il interesa, nu stia. A zis ca stie ca e Suzuki si atat, dar m-a facut curios. Vreau sa aflu ce model e.

Acum 12 ore, alexalf9002 a spus:

daaa. asa sunt tarani. un ingrijesc lucrurile. atarna ceva? il rupe de tot! are joc pe undeva? dai sa mearga! clar nu cumpar!!! doar eram curios.

Daaa. Asa sunt taranii, nu ingrijesc lucrurile. Atarna ceva? Il rupe de tot! Are joc pe undeva? Da-i sa mearga!

Clar nu o cumpar, doar eram curios.

Acum 10 ore, alexalf9002 a spus:

scuze. imi poti spune te rog unde am gresit? nu stiu la ce te referi. nu cumpar asa ceva stal linistit. singurul lucru care ai putea face cu acea motocicleta e de piese daca ai avea una buna, sau la fier vechi.

MirceaB. eu cred ca sunt ceva improvizati pe la transmisie.

Scuze, imi poti spune te rog, unde am gresit? Nu stiu la ce te referi, oricum nu cumpar asa ceva, stai linistit. Singurul lucru ce l-a putea face cu motocicleta asta, e sa o cumperi pentru piese de schimb daca ai avea una buna sau ajunge la fier vechi.

@MirceaB, eu cred ca e ceva improvizatie pentru transmisie.

Acum 8 ore, alexalf9002 a spus:

scuze. idea e ca eu cand scriu pe laptop ma grabesc putin si nu mai tin cont de astea. stiu ca nu am scris corect. am 16 ani. un am permis vreau sa ma plimb pe dealuri. nu se merita sa dau acum. dau de la 18 ani.

Scuze. Ideea e ca, cand scriu pe laptop, ma grabesc putin si n u mai tin cont de astea. Stiu ca nu am scris corect.

Am 16 ani si nu am permis, vreau sa ma plimb pe dealuri. Nu merita sa dau examen acum, dau la 18 ani.

Mai baiatule,ai demonstrat ca,la 16 ani cat ai, nu prea ai umblat pe la scoala cand a trebuit.Asa ca,mai bine lasa-ne.

Modul corect de exprimare,ca e scris sau verbal,e important in viata...Decat sa umbli teleleu pe dealuri,daca tot esti in vacanta,pune mana pe gramatica. :)

Link spre comentariu

Acum 12 minute, alexalf9002 a spus:

...... si am fost luat la rost de cum scriu. .....

exact!

o cerinta absolut necesara pe acet Forum e sa scrii corect!!

Acum 13 minute, alexalf9002 a spus:

Nu mai am nevoie de nici o informatie. Multumesc!

sa fii sanatos si succes cu scoala!

si cu asta inchidem!

image.thumb.png.f2d446bf061d36eb013e77f1fee621c1.png

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 49 minute, alexalf9002 a spus:

Ma gandeam ca oameni pe aici sunt mai de treaba. Am intrat aici sa intreb de o motocicleta si am fost luat la rost de cum scriu. Nu mai am nevoie de nici o informatie. Multumesc!

Oamenii chiar is de treaba pe acest forum,mai ales ca ti-au facut o recomandare,absolut toti fara exceptie,in a invata sa scrii corect gramatical.Dar tu nu,te oftici... 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Creează nouă...