Stau-De-6 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Salutari! Un prieten de-ai mei (care nu are cont aici) cauta un Kawasaki Voyager. Aceasta este prima lui optiune, dar este deschis si la alte motociclete din aceeasi categorie, cu motor mai mare de 1.500 cmc. Bugetul este de 5.000 €. Pentru detalii si informatii, va rog sa luati legatura direct cu el: Paul - 0722778772. Multumesc! Editat 4 ore în urmă de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, Stau-De-6 a spus: Salutari! Un prieten de-ai mei (care nu are cont aici) cauta un Kawasaki Voyager. Aceasta este prima lui optiune, dar este deschis si la alte motociclete din aceeasi categorie, cu motor mai mare de 1.500 cmc. Bugetul este de 5.000 €. Pentru detalii si informatii, va rog sa luati legatura direct cu el: Paul - 0722778772. Multumesc! Salut, pentru voyager, sa mai puna vreo 3000 :)))) Alea s scumpe , nu are buget de asa ceva. cu 5k, poaaaate gaseste un vulcan mai vechi sa fie ce vrea-cilindree mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 2 ore în urmă Moderatori Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 ore, Stau-De-6 a spus: Salutari! Un prieten de-ai mei (care nu are cont aici) cauta un Kawasaki Voyager. Aceasta este prima lui optiune, dar este deschis si la alte motociclete din aceeasi categorie, cu motor mai mare de 1.500 cmc. Bugetul este de 5.000 €. Pentru detalii si informatii, va rog sa luati legatura direct cu el: Paul - 0722778772. Multumesc! Locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 minute, Kristian a spus: Locatia? Prietenul meu e din Bistrița, dar se poate deplasa prin tara, dupa ce schimba cateva informații cu un potential vanzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate