Stau-De-6 Postat August 25 Share Postat August 25 (editat) Salutari! Un prieten de-ai mei (care nu are cont aici) cauta un Kawasaki Voyager. Aceasta este prima lui optiune, dar este deschis si la alte motociclete din aceeasi categorie, cu motor mai mare de 1.500 cmc. Bugetul este de 5.000 €. Pentru detalii si informatii, va rog sa luati legatura direct cu el: Paul - 0722778772. Multumesc! Editat August 25 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 25 Share Postat August 25 Acum 2 ore, Stau-De-6 a spus: Salutari! Un prieten de-ai mei (care nu are cont aici) cauta un Kawasaki Voyager. Aceasta este prima lui optiune, dar este deschis si la alte motociclete din aceeasi categorie, cu motor mai mare de 1.500 cmc. Bugetul este de 5.000 €. Pentru detalii si informatii, va rog sa luati legatura direct cu el: Paul - 0722778772. Multumesc! Salut, pentru voyager, sa mai puna vreo 3000 :)))) Alea s scumpe , nu are buget de asa ceva. cu 5k, poaaaate gaseste un vulcan mai vechi sa fie ce vrea-cilindree mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat August 25 Moderatori Share Postat August 25 Acum 3 ore, Stau-De-6 a spus: Salutari! Un prieten de-ai mei (care nu are cont aici) cauta un Kawasaki Voyager. Aceasta este prima lui optiune, dar este deschis si la alte motociclete din aceeasi categorie, cu motor mai mare de 1.500 cmc. Bugetul este de 5.000 €. Pentru detalii si informatii, va rog sa luati legatura direct cu el: Paul - 0722778772. Multumesc! Locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 25 Autor Share Postat August 25 Acum 3 minute, Kristian a spus: Locatia? Prietenul meu e din Bistrița, dar se poate deplasa prin tara, dupa ce schimba cateva informații cu un potential vanzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Nici pomeneala Voyager la 5000 De la 8000 in sus, in mintile lui minim 10.000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Eu m-as desparti de Vulcanul meu 1500 din 2003 pentru 6000 de euro. Un Voyager sigur nu gaseste in banii astia. Mult succes la cautare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate