Maximo74 Postat ieri la 15:32 Share Postat ieri la 15:32 VID_20250912_174333523.mp4 De la n 1 sep am cumpărat un cross de 150 CC 4 te,i am pus câteva extra,proiectoare led,stop led,bord universal.....merge bine...dar nu i cine știe ce,mă așteptam să nu fie wow la prețul de achiziție! VID_20250912_174333523.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 15:44 Share Postat ieri la 15:44 Cu far, bord si oglinzi n-are cum sa fie cross, nici macar enduro, maxim un dualsport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat ieri la 15:52 Autor Share Postat ieri la 15:52 Daaa,ai dreptate,mai intru și pe drumuri asfaltate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 14 ore, Maximo74 a spus: Daaa,ai dreptate,mai intru și pe drumuri asfaltate.... Te cam manaca... Conform site-ului importatorului: "Acest produs nu este omologat pentru utilizarea pe drumuri publice. Este destinat exclusiv utilizării în afara drumurilor publice, pe terenuri private." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Da știu,dar nu am cum sa ajung pe forestier fara să mă intersectez cu asfaltul.... Majoritatea drumurilor asfaltate sunt drumuri comunale nu ajung pe DN sau DJ Mai pă marjine,mai pă coclau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate