sprike Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 40 minute, Cavaleru a spus: eu nu va inteleg fratilor, omu concureaza de ani de zile la clasa malle moto, acolo unde nu-ti permiti sa dai cox maxim cand esti limitat de timpul pe care trebuie sa-l petreci in bivuac reparand motocicleta sau de numarul de anvelope pe care le poti foote. Plus ca nu are nici coechipier sau masina de asistenta sa zica, asta, e am tras tare am rupt janta, vine asistenta sau iau de la coechipierul mai slab roata lui si dau cox in continuare Mani a castigat de 2 ori la clasa Marathon si de 2 ori malle moto Cat despre talentul lui Mani, s-a vazut anul trecut cand in ultima etapa a dat gaz si a recuperat diferenta in ultima etapa (cu toate ca inca era nerecuperat) si a castigat titlu la Malle moto. PS la auto la general toate cele 4 echipaje Dacia Sandriders sunt in top 10, fantastica prestatie. doar 1 minut il despart pe Nasser de locul 1 fiind pe 3 momentan. - Gyenes urmareste clasamentul general - are sanse sa termine in top 3 daca nu sufera alte accidentari sau probleme mecanice Castigator de etapa - sansele sunt reduse, mai ales ca mai are ceva probleme medicale de la ultima cazatura Urmeaza din nou 2 etape maraton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 20 minute în urmă Share Postat 20 minute în urmă Dupa etapa cu numarul 9, Gyenes se situeaza pe 29 la general si pe 4 la clasa "Original by Motul". Aici diferenta intre primul loc si al doilea este de 29 secunde. Daca am facut bine calculele, asta se intampla dupa mai bine de 5700 km facuti prin desert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate