stircu Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă comtra cost bineinteles! sa car cateva corpuri de mobila de la et1 i pana la masina. zona stadionul Rocar! sambata dupa pranz! treama de 20 mazim 30 de minute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Las-o mai incet cu palinca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Am spus Bucuresti nu Cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 15 hours ago, stircu said: comtra Contra cost bineinteles! sSa car cateva corpuri de mobila de la et1 i si pana la masina. zZona stadionul Rocar! sSambata dupa pranz! treama Treaba de 20, mazim maxim 30 de minute! La asta s-a referit @apriliacluj. Si, probabil si la excesul de semne ale exclamarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 55 minute, stircu a spus: Am spus Bucuresti nu Cluj! Daca ai zis, ai zis! Imi place ca esti categoric, nu ciuri buri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, stircu a spus: Am spus Bucuresti nu Cluj! ai spus o gramada de bazaconii.... si daca ziceai Cluj, ce era? scriai cumva mai corect?? pffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat 57 minute în urmă Autor Share Postat 57 minute în urmă Acum 18 minute, apriliacluj a spus: ai spus o gramada de bazaconii.... si daca ziceai Cluj, ce era? scriai cumva mai corect?? pffffff Scuze ca intreb. Te folosesti de AI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate