stircu Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă comtra cost bineinteles! sa car cateva corpuri de mobila de la et1 i pana la masina. zona stadionul Rocar! sambata dupa pranz! treama de 20 mazim 30 de minute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Las-o mai incet cu palinca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Am spus Bucuresti nu Cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 15 hours ago, stircu said: comtra Contra cost bineinteles! sSa car cateva corpuri de mobila de la et1 i si pana la masina. zZona stadionul Rocar! sSambata dupa pranz! treama Treaba de 20, mazim maxim 30 de minute! La asta s-a referit @apriliacluj. Si, probabil si la excesul de semne ale exclamarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 55 minute, stircu a spus: Am spus Bucuresti nu Cluj! Daca ai zis, ai zis! Imi place ca esti categoric, nu ciuri buri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 ore, stircu a spus: Am spus Bucuresti nu Cluj! ai spus o gramada de bazaconii.... si daca ziceai Cluj, ce era? scriai cumva mai corect?? pffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 18 minute, apriliacluj a spus: ai spus o gramada de bazaconii.... si daca ziceai Cluj, ce era? scriai cumva mai corect?? pffffff Scuze ca intreb. Te folosesti de AI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 37 minute în urmă Share Postat 37 minute în urmă nu, ca o am pe cea naturala nu am nevoie de chestii ajutatoare! dar totul deraiaza in offtopic! sa ne spui daca ai rezolvat problema, ai gasit ajutor? sa ma duc la DDman dupa un lacat sau mai asteptam pana sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate