Ovidiu M Postat Marți la 05:15 Share Postat Marți la 05:15 Salutare, Am primit cadou de ziua mea 2 bilete la etapa de la Brno/ Cehia din acest an. Este prima data cand particip si sunt mega entuziasmat. Fiind prima data, sunt multe necunoscute si orice informatie de la cei care au participat m-ar ajuta foarte mult. Am bilete la catergoria Gold si intentionez sa merg la sprintul de sambata si la toate cursele de duminica. M-ar ajuta informatii despre cazare, parcare sau transfer dn oras (daca este), cum este cu accesul (in general, nu neaparat la Brano), cum e cu toaletele, magazine de bauturi/mancare, etc. Locuri nu sunt rezervate intrucat intentionam sa stam pe deal in zona virajelor 6-7-8-9 (zona Gold). Ce este de speriat, sunt preturile czarilor in aceea perioada. Multumesc. P.S. Topicul poate fi folosit si pentru alte etape din calendar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat ieri la 09:51 Share Postat ieri la 09:51 Salutare, am fost eu la Brno acum ceva vreme. Toalete si mâncare la fata locului nu ai o problema, găsești de toate...cozile la bere sunt mari Cazarea e mega scumpa in perioada GP-ului; noi am stat la 35 de km de circuit, cu prețuri decente; am fost cu familia si a condus mașina doamna :)) Parcarea la fata locului o sa fie pe un câmp, oamenii sunt super organizați, sunt zeci de stuarzi care te ghidonează. Erau 60k de spectatori când am fost noi dar nu am stat in ambuteiaj la plecare, a fost totul super organizat. Exista o parcare cu "biscuiți" si care e pentru moto. Când am fost eu era înconjurată de poliție/jandarmi si puteai sa ieși doar daca le arătai talonul motorului pe care erai (lucru bun, anti-hoti) Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 23 ore în urmă Autor Share Postat 23 ore în urmă Multumesc de raspuns. Parcarea se plateste? Se primeste un pass pentru eveniment in baza biletului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate