Talpa_mare Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Salut! Am o cască Airoh Matisse Color xl la care sa dus liner-ul (captuseala interioara), stiti pe careva care o poate reface? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Vezi pe net dacă nu se găsesc noi, eu la shark și hjc am găsit noi, și pe bucăți, gen doar lateralele, sau doar calota, ori complet, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Iulie 5 Autor Share Postat Iulie 5 Multumesc, o să mai caut pe net, credeam ca se mai găsesc meseriași! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 5 Admin Share Postat Iulie 5 Nu ți-o face nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Iulie 6 Share Postat Iulie 6 https://www.icasque.com/Accessoires-casque-moto/Interieur-casque/Airoh/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Iulie 6 Autor Share Postat Iulie 6 Mulțumesc pentru link, sa fii iubit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate