Talpa_mare Postat Joi la 16:29 Share Postat Joi la 16:29 Salut! Am o cască Airoh Matisse Color xl la care sa dus liner-ul (captuseala interioara), stiti pe careva care o poate reface? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Vineri la 07:57 Share Postat Vineri la 07:57 Vezi pe net dacă nu se găsesc noi, eu la shark și hjc am găsit noi, și pe bucăți, gen doar lateralele, sau doar calota, ori complet, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat ieri la 17:34 Autor Share Postat ieri la 17:34 Multumesc, o să mai caut pe net, credeam ca se mai găsesc meseriași! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat ieri la 18:00 Admin Share Postat ieri la 18:00 Nu ți-o face nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă https://www.icasque.com/Accessoires-casque-moto/Interieur-casque/Airoh/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Mulțumesc pentru link, sa fii iubit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate