ProB Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Plimbarica Mioveni-Pitesti-Valcea-Voineasa SE POATE SI COMBINAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel_rebelbiker Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Plimbarica Mioveni-Pitesti-Valcea-VoineasaSE POATE SI COMBINAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 /index.php?...p;#entry1861409 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ritz Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 PLIMBARE VOINEASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 PLIMBARE VOINEASA si restul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 (editat) Cum se spune... Mai bine mai tarziu decat niciodata! Voineasa de acum doua saptamani : Nu stiu de ce, dar nu merge sa pun mai mult de 5 poze nici macar daca fac alt post. Mai pun si mai tarziu. Editat Mai 10, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Ruse 23.05.09 /index.php?...p;#entry1904541 Cristi, nu ma lasa...............stiu ca si u ai facut ceva poze! o lpimbare chiar faina........vremea a fost cu noi, oameni super, un oras frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Prima intalnire a posesorilor de Honda Shadow din Romania. /index.php?showtopic=367230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 RetroBike Ruse - 23 mai 2009: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 jardel, ai o motocicleta foarte frumoasa - felicitari! ... Mi-am dorit si eu mai demult asa ceva! ... Poate ca o sa imi iau, dar dupa ce trece criza! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Am intrat si eu la jardel pe CLICK AICI si raspund ,offtopic,cu scuzele de rigoare.Clipul este deosebit .Da daca ne uitam la bugetul clipului ajungem la concluzia ca si ai nostri pot face asa ceva cu bani multi.Ne limitam la rezultate bune cu(mai mult fara)bani putini. On topic.Bravo Arges.Frumoase masini.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Merci Jardel pentru toate pozele in care ma stramb p.s. Si am dat CLICK AICI si am plans!!! nu-mi e rusine sa recunosc. cum putem atarna de un fir de ata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 Intrunire Seawolves Mamaia 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Seawolves Mamaia 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
live to ride Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Poze de la o super iesire Pitesti-Sibiu-Fagaras-Zarnesti-Bran-Campulung-Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 SEAWOLVES MAMAIA 2009 Cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
live to ride Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Bâlea 20.06.09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Cateva pozici de la plimbarica de Duminica 21 iunie: PITESTI-RM.VALCEA-CURTEA DE ARGES-PITESTI. La startul si la finalul "cursei" au fost prezenti: Horia (Cagiva), Radu (CBR), Andrei (ER-6), Petrica (SRAD), Alin (GPZ), Ionut (GPZ), Gabi (K1). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Cateva pozici de la plimbarica de Duminica 21 iunie: PITESTI-RM.VALCEA-CURTEA DE ARGES-PITESTI. La startul si la finalul "cursei" au fost prezenti: Horia (Cagiva), Radu (CBR), Andrei (ER-6), Petrica (SRAD), Alin (GPZ), Ionut (GPZ), Gabi (K1). daca se mai organizeaza duminica vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Resita 26-28 iunie drum destul de bun, locatie faina, distractie cat sa putut (aici trebuie sa amintesc ca motociclistii din constanta au fost super de treaba), mancare si bautura pe toate gusturile, tot felul de motoare, muzica buna si ...................... pozele vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 drum destul de bun, locatie faina, distractie cat sa putut (aici trebuie sa amintesc ca motociclistii din constanta au fost super de treaba), mancare si bautura pe toate gusturile, tot felul de motoare, muzica buna si ...................... pozele vorbesc E greu la deal. V-am asteptat ca pe printi la Slatina, dar s-a vazut ca s-a lasat greu de nu ati ajuns. Un baiat din Constanta a fost mai harnic ca voi . Sa speram ca data viitoare o sa fim toti la fel de intarziati si din acelasi motiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 E greu la deal. V-am asteptat ca pe printi la Slatina, dar s-a vazut ca s-a lasat greu de nu ati ajuns. Un baiat din Constanta a fost mai harnic ca voi . Sa speram ca data viitoare o sa fim toti la fel de intarziati si din acelasi motiv Nu noi am venit greu ci voi ati ajuns prea devreme la Slatina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 RESITA 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Nu noi am venit greu ci voi ati ajuns prea devreme la Slatina Pai deh, ne-am obisnuit de cand eram mici cu genunchii pe jos si asa am ramas si pe motociclete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate