Jardi Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Raul Alb - Resita - iulie 2008: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Raul Alb - Resita - iulie 2008: hai odata jardele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ce misto a fost, vad ca si pe acolo ati dat de piscine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Intotdeauna se gasesc piscine pentru cei care o fac lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kraul Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 poze brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 POZE SIGHISOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_onix2000 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Tcpistule cateva momente intime aveam si noi ........iar acum tre sa le impartasim cu toata lumea offffffffffffffffff.......dai tot din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 doar 7 poze de la Brasov? asa nasol a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) BRASOV 2008 Editat August 5, 2008 de T.C.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Sighisoara. poze cu moto nu sunt ca din nefericire vremea a dictat: Sa mergeti cu masinile! :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 BRASOV 2008 brasov 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) brasov 2008 Ha ha ha... Ce misto a fost la Brasov... Bine ca n-am fost la Dambovicioara Poze Brasov 2008 cu continuare la Damboviciara 2008 Si cateva de la Jardel... : Editat August 8, 2008 de koana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 ProBike Snagov 2008: . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Breaza. Super fain! /index.php?...p;#entry1423840 cateva poze in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Ionutz no comment..greu ,greu..tu esti greu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_onix2000 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Nu stiu ce mas face fara un instructor k tine ..........................miar fi greu greu tare greu................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) petrecere Kronstadt - Rasnov Editat Septembrie 8, 2008 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 pt kamarazii din pitesti care ne'au onorat cu prezenta la prima petrecere Kronstadt Bikers , numai respect ! paremi'se mie ca stiti sa va distrati bine , fratilor . rock on ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 DEDICATIA PENTRU JARDEL A FOST PRIMA DIN SEARA AIA...DE FAPT CU DEDICATIA AIA AM INCEPUT.... SI DE LA DIJEI SUZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 /index.php?...64133&st=50 aici gasiti poze facute de mine la rajnov, unde a fost o petrecere foarte reusita. bravo baietilor Atat cat mai prindem si noi cateva ore de soare mai facem cate o scurta dar placuta p.s la anu o sa ma dau pe-o roata! Sa inteleg ca aproape aceeasi oameni au iesit la plimbare si we asta? la cat de frumos a fost afara nu prea cred!!! sunt sigura ca nu vreti sa vedem si noi pe unde ati fost voi, ceilalti............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Incredibil.... daca ai ajuns sa postezi chiar si la "poze moto argeseni" acelasi anunt diperat ... E cam lipsa de respect... Sper ca un moderator sa faca curat unde manjesc altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Salut....atasez si eu niste poze pe care l-am facut in ultima plimbare spre Slatina. Am si un mic filmuletz.... Editat Octombrie 31, 2008 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 am facut si eu poze pe deal, sa nu radeti de shaua mea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 super pozele..imi aduc aminte de cand calaream si eu minckul pe deal...ce vremuri ce n-as da sa mai dua o tura de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate