Mexicanu' Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 A dat raptorul pentru cbr? da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Un baiat alex , a avut o cagiva raptor inainte , il sti ? nu nu-l stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 si ii mai spun unii .. zvastic .. cica .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 si ii mai spun unii .. zvastic .. cica .. Nu era vorba de mine , intrebase de cbr`u de 125 , eu n-am avut raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 si ii mai spun unii .. zvastic .. cica .. era vorba de cbr d 125 Mesaj completat Nu era vorba de mine , intrebase de cbr`u de 125 , eu n-am avut raptor asa mah zvastic , eu ma chinui , fac poza artistica frumos , si tu nici un comentariu mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Toate privirile cătră mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 eu zic sa ai grija ca asta chiar nu te iarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Toate privirile cătră mine. Ce-i asta frate ? De la nsr , ai ajuns la ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Toate privirile cătră mine. asta e mobra hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 asta e mobra hoinar? Cred ca e Super 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 asta e mobra hoinar? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Am si eu una aks, dar i-am stricat cutia de viteze cand aveam vreo 14 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Am si eu una aks, dar i-am stricat cutia de viteze cand aveam vreo 14 ani o poti repara relativ usor si ieftin si o poti face de stunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 am cautat si nu am gasit pe nimeni care sa o stie cum sta trb :-? stii pe cnv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Auzi bayatu nu te supara asta e daia care poti sa ii dai cu roata pa sus Toate privirile cătră mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) De azi, BraÂşoave. Editat Mai 9, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) De azi, BraÂşoave. mane tu unde iti pui casca ??? Editat Mai 9, 2010 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) mane tu unde iti pui casca ??? Pe celalalt cap... Chivule tu esti motoristu' fara cap? Editat Mai 9, 2010 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Pe celalalt cap... Chivule tu esti motoristu' fara cap? aa deci ala e mai important a ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Voi faceti offtopic peste tot?? De azi incep cu suspendurile! Aveti si messenger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 O poza sa mai reinviem topicu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 ma ridicam... ca sa zic asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Editat Mai 22, 2010 de Di@bolick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 O poza sa mai reinviem topicu.... Astea da . Mesaj completat Pozeee . ( ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate