The Hammer Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 crede-ma ca arata mult mai bine fara , in poze nu se vede.Si e negru mat , nu lucios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 uff.. de plictiseala va pun si eu niste poze cu noi .. am mai multe sper ,da sper sa va placa astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 ala e noul rs ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 ala e noul rs ? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 cum e cu puterea la aprilia rs 125 2006? e mai puternica decat vechea?? cum sunt materialele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 sunetul e schimbat? cat a costat? cat consuma? o poza cu bordul va rog ca parca nu am vazut nici unul pana acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 si eu, Diana din Bucuresti, cu prima mea moto Honda Nsr 125, din 92. Deocamdata 0 km ca am bagat-o la revizii, dar intr- saptamana doua si eu pe strazile patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 sa ne anunti cand iesi ca sa te luam in gasca vesela cu motoare mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Ba da misto rau plimbarea de dn1 pacat ca nu am luat sufa sa te tractam si pe tine ma Reverse :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Ba da misto rau plimbarea de dn1 pacat ca nu am luat sufa sa te tractam si pe tine ma Reverse :moto: asta e o provocare Cristi sa te prezinti la Bucuresti mai repede cu echipament complet ca sa incins asfaltu pe amckart a intrebat Oana de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 asta e o provocare Cristi sa te prezinti la Bucuresti mai repede cu echipament complet ca sa incins asfaltu pe amckart a intrebat Oana de tine Mergem pe Posada mai tare Care Oana? Poate o punem iar de o plimbare in weekend si eu, Diana din Bucuresti, cu prima mea moto Honda Nsr 125, din 92. Deocamdata 0 km ca am bagat-o la revizii, dar intr- saptamana doua si eu pe strazile patriei. VVelcome Poate ne vedem la o plimbarica asa mai de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 (editat) am facut si eu rost de niste poze si un filmuletz de sambata.....RESPECT pt "nebunu" care merge pe langa motocicleta ) chiar sooper tare faza....... ....maine ma duc sa dau examenul de sfarsit de scoala sper sa il iau ....de data asta ) e a doua oara cand il dau Editat Aprilie 3, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 eu si cu iubita mea..separati... eu eram castigatorul unui meci,mandru de banii primiti aici eu.. sal..vreau si eu sa imi iau o aprillia rs 125 34cai din germania ... si vreau si eu sa stiu dak pot sa merg cu cat a1..ca dau de permis in octombrie..anu asta si ce poti sa imi mai zici despre ea..vit max...dak e limitata... si ce mai poti sa imi spui...ms anticipat oftopic: cam cat mai cost o aprilia rs 125 extrema????? o rs de 125 gs extrema cost..in jur de 1300-3000 e din '96 incoa...uite siteu asta..intra si cauta sa te comvingi www.mobile.de ..numai dak sti germana catde cat mey baietzi...in timp ce citeam ce forum...ma gandeam...asa...io in oct dau de a1 si vreau sa imi iau un rs125 de 30 cp...treaba e..ca nush dak as putea sa merg cu ea cu subcateg A1..ptr ca am auzit ca tre sa aiba max 11 kw(15cp)....nu prea le am cu motoarele...sunt mai nou in domaniul asta...si as vrea sa intru intrun club de 125-uri ..apropos..sunt din giurgiu...si vreau si eu sa stiu cateva chestii despre rs..ca nu prea stiu .. ce ziceti..ma primiti si pe mn :D:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 sa-mi spuneti si mie cand mai mergeti sa va dati ca vreau sa vin si eu! bagati acolo si id-u meu : ofens_periferiah :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 sal..vreau si eu sa imi iau o aprillia rs 125 34cai din germania ... si vreau si eu sa stiu dak pot sa merg cu cat a1..ca dau de permis in octombrie..anu asta si ce poti sa imi mai zici despre ea..vit max...dak e limitata... si ce mai poti sa imi spui...ms anticipat o rs de 125 gs extrema cost..in jur de 1300-3000 e din '96 incoa...uite siteu asta..intra si cauta sa te comvingi www.mobile.de ..numai dak sti germana catde cat mey baietzi...in timp ce citeam ce forum...ma gandeam...asa...io in oct dau de a1 si vreau sa imi iau un rs125 de 30 cp...treaba e..ca nush dak as putea sa merg cu ea cu subcateg A1..ptr ca am auzit ca tre sa aiba max 11 kw(15cp)....nu prea le am cu motoarele...sunt mai nou in domaniul asta...si as vrea sa intru intrun club de 125-uri ..apropos..sunt din giurgiu...si vreau si eu sa stiu cateva chestii despre rs..ca nu prea stiu .. ce ziceti..ma primiti si pe mn :D:)) Cauta pe forum! Vei gasi raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 (editat) ofens am luat examenu .....acum trebui sa ma duc sa depun dosaru` la politie si in scurt timp o sa ne alergam putzin prin padure ) Editat Aprilie 4, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 f bine ! bv! vezi sa iei din prima la politie nu cred ca o sa ai probleme ca la autogeneral am facut si eu scoala si iti da chestionare mai grele ca iei din prima cu militia (sau oi fi nimerit eu un chestionar usor? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 f bine ! bv! vezi sa iei din prima la politie nu cred ca o sa ai probleme ca la autogeneral am facut si eu scoala si iti da chestionare mai grele ca iei din prima cu militia (sau oi fi nimerit eu un chestionar usor? ) sper sa il iau din prima.....sa ies si eu odata cu ea....si sa imi innebunesc tovarashii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Daa si eu il iau din prima si imi iau si rs nou tot din prima:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 ofens am luat examenu .....acum trebui sa ma duc sa depun dosaru` la politie si in scurt timp o sa ne alergam putzin prin padure ) Bai vreau si eu prin padure cu voi... (nu ma intelegeti gresit ) Ma primiti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Bai vreau si eu prin padure cu voi... (nu ma intelegeti gresit ) Ma primiti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 cand o sa mergem o sa te "racolam" si pe tine ( nu ma intelege gresit ) deocamdata nu am stabilit nimic, daca stabilim ceva o sa postam! cu atat cu cat suntem mai multi , cu atat mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 la padure cu voi:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 la padure cu voi:))) Daaaaa..... Nu o sa avem onoare sa ne dam prin gaze de esapament si sa ne vada conservari pe o roata.... Asta e....noi la padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate