remus_92 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 banuiesc ca il stii pe tavi,si pe mirciulika ? multiplu campion balcanic la numai 13 ani deci el o sa se ocupe de mine si de motor,la el la club ma inscriu...totu tine de sponsor si de putin norok atasez si 1 poza cu mircea ca sa vada necunoscatorii si pe el deci sper sa ne vedem la inceputul viitorului sezon ii stiu pe ei ...........in fine .. speram ca la anu sa ne vedem la si la start si la sosire ... in orice caz multa bafta ..... P.S.: id-ul meu de mess e : remus_92 ca sa mai vb dak vrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 e foarte faina cagiva ... sa ai parte de ea fara incidente neplacute ... misto pozele:D..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 as vrea sa imi i-au si o honda nsr 125 ...... as vrea sa stiu cum se comporta??? cat fuge ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 se merita nsr125??? dak ma poate ajuta cineva... care are sau s-a carat cu una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 ba merita.. mie imi place mult de aia am si luat-o momentan e limitata la 6800 de ture si merge 98km/h , dar in talon e trecuta viteza reala 160 km/h si 10kw pt a o putea conduce cu a1, abia astept sa o delimitez ca, acuma nu imi intra nici macar power valve :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvaN_Rs Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Salut. Ma cheama Razvan si sunt nou pe acest site. Merg de aproape 5 luni p motoreta deci ma cunoaste lumea... Asta e motoreta mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Salut. Ma cheama Razvan si sunt nou pe acest site. Merg de aproape 5 luni p motoreta deci ma cunoaste lumea... Asta e motoreta mea... salut man bine ai venit in lumea nebunilor fara creier apropo unde ai fugit ieri cu andrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 oo razvane,ti`au dat astia permisu inapoi??? welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvaN_Rs Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 da ma paulica mi l-a dat de 2 sapt si ceva.... poate ne vdm la o tura dak se face mai frumos:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 nu am decat de pe siteul de pe care am cumparat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 urat mai e nsr-ul furiei uitati aici bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 ma plictisesc asa ca postez si eu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 (editat) am promis poze:P acuma e cam dezbracat ca am inceput sa il pregatesc pt la anu....+ca trebe alte carene ca celelalte ( .... imi cer scuze ca is neclare dar is facute cu telefonu....... si mai am.... nu sunt cine stie ce pozele dar nah....mai pun altele cand e in revizie .....si cand e gata:P respect pt toti si va salut cu faru... dak vine careva pe la resita sa ma anuntati si pe mine Editat Noiembrie 6, 2006 de remus_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 eu in locul tau l-as face streetfighter! ar arata super si iesi si mult mai ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 eu in locul tau l-as face streetfighter! ar arata super si iesi si mult mai ieftin! nu pot pt ca asta e motoru cu care ma dau la nationale la 125 SP..... numa ca am nenorocit carenele ca am cazut la caransebes la ultima etapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2006 Plimbare Cheia+ chinuirea a talentului= 3 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Am gasit cel mai bun unghi pentru Mito. Poza e facuta cu telefonul, dar are ceva special. (ori sunt eu prea disperat dupa motoru' meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Am gasit cel mai bun unghi pentru Mito. Poza e facuta cu telefonul, dar are ceva special. (ori sunt eu prea disperat dupa motoru' meu) cate kilograme??? o sa iasa si a mea din service..sa ii fac nijte poze cand o iesii abia astept sa vina nebuna de ea...of of of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) in seara asta am terorizat bucurestiul...prodan,andr3y,kos,dany si catalin alias FURIA si inca un baiat care l`a transportat furia pe ybr pardon NSR ....am fost la 2-3 tire pe magheru..si dupa aia sa mergem sa bem un cico la 20 de km de bucuresti la tarani acolo am fost pe la branesti...de la unirii pana acolo am facut 10 min. .s`a mers numai fortza XXX kmph(ca sa nu se supere furia ) cand am ajuns acolo tarancile deja vroiau sa se combine cu Kos cu rs`u alb..imi faceau mie cu mana da i`leam dat lui...care e mai atractiv din fire am beut cate un ceai a facut cinste FRATELE PRODAN si dupa aia inspre casa...inca putin coxx si uite asa a mai trecut o seara din epoca Aprilia rs 125 si jos pozeeeeeeee..le`am facut la cora ca pe drum si la bodega unde am oprit sa bem ceaiu nu aveau iluminare la poarta si am zis sa facem poze la cora....am uitat sa mentionez ca la fiecare semafor burn...wheelie si stoppie... ce sa facem si noi grupu pustanilor cu rs`uri si si un nsr saluta comunitatea gay`lor din romania Editat Noiembrie 14, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 bravo ma baieti , ati mai lasat si voi magheru hondita e cea mai frumoasa si dupa aia rs-ul alb v-ati strans ceva motoretisti tineti-o tot asa si mai puneti poze , ca in curand o sa apar si eu in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weeman001 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 si la mn de ce nu atzi sunat? (((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 da-ne id si nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 uitatzi ce facem noi ziua cu ajutoru lui roro cu r1 yo cu prodan bineinteles...si un baiat andrei cu un TDR 125 sa nu uitam de cameraman Styx cine vrea filme..care sunt cele mai adevarate...buzz pe mess andrey_andrey52 si vi le fac cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate