comos Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 marfa , tot inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Prospaturi am pus poza aia,prima care e facuta la un omv cred,pe desktop direct e prea piesa:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 salut...vad ca nu mai a postat nimeni de ceva timp da oricum o sa pun .. io-s Florin din Snagov motoru meu un Daelim roadwin de 125cm Din pacate nu am o poza cu al meu da este identic cu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Poze cu CBR si RUNNER..... Momentan Cbr`u nu prea va fi vazut pe strada deoarece nu este permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 si nici Runneru deoarece propietaru e un fatalau terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Poze cu CBR si RUNNER..... Momentan Cbr`u nu prea va fi vazut pe strada deoarece nu este permis nu arati caraghios pe cbr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 salut...vad ca nu mai a postat nimeni de ceva timp da oricum o sa pun .. io-s Florin din Snagov motoru meu un Daelim roadwin de 125cm Din pacate nu am o poza cu al meu da este identic cu asta... tu ai motorul de la beni sa inteleg stiu motorul ala f bine...era chiar jmeker ai vazut ce flacari da??:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Salut.Sunt Paul din cluj si tocmai am avansat si io in sfarsit la 125.HONDA CR 125.Super motor.Putere de rupe.(ar fi fost super dear si pus motorul asta pe CBRul de 125).Niste poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Honda Broken Dreams Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 e vrajeala sau chiar ai cazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Tu ce crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Tu ce crezi? aoleu cristi iar ai cazut la gratar..doamne,bine ca aveai echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 aoleu cristi iar ai cazut la gratar..doamne,bine ca aveai echipament Noroc cu tricoul ala Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=2OsE8qad-Aw revin si eu cu un filmulet daca aveti cont astept si un comment sau vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Super marfa motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) am bagat si eu catave poze cu derbi sa ma bag si eu in seama Editat Aprilie 15, 2007 de evil_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil' rider Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 am bagat si eu catave poze cu derbi sa ma bag si eu in seama frumoase poze. ai grija sa porti casca data viitoare, e mai bine asa Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 hop si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 derbi-ul acela se ridica pe o roata numai din gaz sau si cu ajutorul ambreiajului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 am bagat si eu catave poze cu derbi sa ma bag si eu in seama cool wheelies mannnnnnnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 frumoase poze. ai grija sa porti casca data viitoare, e mai bine asa Toate cele bune! Dupa ce da cu capul de jos o sa poarte casca,pana atunci nu isi da seama....asta in cazul in care o sa se mai ridice dupa ce a dat cu capul de jos. Nu e de gluma. Eu mi-am schimbat 3 seturi de ambreaj de aia m-am si lasat de ridicatu pe o roata E fun,dar manca si din lant si din ambreaj si se mai duce si furca fata in timp.Mai e pana ne luam motoare mai mari sa le ridicam doar din gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 .....Mai e pana ne luam motoare mai mari sa le ridicam doar din gaz stai linistit ca si pe ala tot din ambreiaj o sa`l ridici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 stai linistit ca si pe ala tot din ambreiaj o sa`l ridici el isi ia 1000 ma , ce stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 da intradevar e riskant fara caska da nu obisnuiesk sa ma dau fara stiu ca se duce ambreaiaju si furca si vreaus a ma las da nu pot mai ales ca tin toata a ntaia pe o roata vreaus a nvatr sa o dau pe a 2 a in aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 da intradevar e riskant fara caska da nu obisnuiesk sa ma dau fara stiu ca se duce ambreaiaju si furca si vreaus a ma las da nu pot mai ales ca tin toata a ntaia pe o roata vreaus a nvatr sa o dau pe a 2 a in aer Sa ma inveti si pe mine cum sa schimbi intr-a doua ca si eu am aceasi 'dilema' ca a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate