Infinity Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pus si eu poze cu fierul meu ) n`am mai pus demult o cheama geralinda =)) ohooo frumoasa geraldina ce an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) 2008 ! ! mansoanele sunt luata de la hoby moto constanta ,in buc nush ce firma importa ! Si daca mie imi place tank padul nu vad care e pb ta ? Editat Februarie 13, 2009 de Bologa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Si eu am avut HRC pe RS din acelasi motiv, imi placea felul cum arata si calitatea acestuia. Am acelasi tankpad si pe CBR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ... da' parbrizu'? si o poza cu a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 da' parbrizu'? si o poza cu a mea mai filmez din cand in cand ( on board - nu prea bine elaborat sistemul de filmare intradevar ) si parbrizul e total negru nu se vede nimic prin el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 salutare domnilor Am o intrebare, in special pt astia cu zeberici, care ati avut probleme cu incarcarea si cum ati remediato , sau ce sa defectat. Numai bine... si sa vina primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_slim Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salut, si eu nou p'aici, Radu ma numesc, sunt din Galati, fericit posesor al cat. A1 din februarie(nasoala combinatie de frig si emotie din timpul traseului), si ma "laud" cu un hyosung gf 125 de prin 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 fain! sa te poarte cu sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Salut, si eu nou p'aici, Radu ma numesc, sunt din Galati, fericit posesor al cat. A1 din februarie(nasoala combinatie de frig si emotie din timpul traseului), si ma "laud" cu un hyosung gf 125 de prin 2000 la voi in galati nu iese lumea cu motoarele ? am fost azi pe la voi si n-am vazut nici un motor, nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_slim Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 eu unu din februarie de cand mi am luat permisu' am iesit zilnic, nu a contat ploaie sau nu, am fost in delir ,dar a fost frig, nici eu nu am vazut pe nimeni, acum poate ma insel, da' pe unde am fost eu nu erau decat 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Salut, si eu nou p'aici, Radu ma numesc, sunt din Galati, fericit posesor al cat. A1 din februarie(nasoala combinatie de frig si emotie din timpul traseului), si ma "laud" cu un hyosung gf 125 de prin 2000 te-am vazut duminica cred..prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_slim Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 erai pe ceva(moto) ca io's mai chior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 erai pe ceva(moto) ca io's mai chior n-am venit azi in galati. n-am vazut sms-u'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 erai pe ceva(moto) ca io's mai chior prima oara eram pe moto..a doua oara azi dimineatza la 8 in tiglina ma duceam la scoala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Sa fiu eu ontopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Cosmine , esti zeu` meu . Cum ti-ai facut presiuna ? Cat pe fatza , cat pe spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Cosmine , esti zeu` meu .Cum ti-ai facut presiuna ? Cat pe fatza , cat pe spate ? Initial am incercat pe Cheia 1,7 fata si 2 spate si nu ma intelegeam deloc cu ea. Acum am 1,5 fata, 1,8 spate.Gumele odata incalzite se comporta exemplar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Eheee, bravo reisare . Ma bucur ca ai rezolvat cu presiunea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Eheee, bravo reisare . Ma bucur ca ai rezolvat cu presiunea ! Mersi mersi, am folosit presiunea recomandata de tine, in primele viraje intru usor sa se incalzeasca gumele apoi merg in capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 update, cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 tu te lasi mai bine pe dreapta? sau mi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 tu te lasi mai bine pe dreapta? sau mi se pare? Initial ma lasam mai mult pe stanga dar acum ma las pe ambele parti egal.Am capat si stanga si dreapta. Nu am poze de pe stanga, doar ultima atasata mai sus in care eram in ultima curba de pe amck unde nu am cum sa pun genunchiul jos fiindca nu ma ajuta motoreta.Imi trebuie putina viteza in plus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Very nais ! Felicitari incaodata pt performanta Da-te in continuare si sa ne spui ce timpi scoti. P.S. Si pasarica aia de Thug avea potential da' vad ca practica frecpwlismu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate