yzefeeR Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Chiar, la cat la Arc? Sa stiu daca merita osteneala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Pai normal nu era la 6 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Chiar, la cat la Arc? Sa stiu daca merita osteneala... LA 5 VIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Aha ... Mesaj completat Poate vin si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Reisari de bacau ce echipamente au . Nu au vrut sa cumpere rs fara incuietoare la rezervor ca cica : "bilute eu cand ma duc cu o gagica la peco ce fac scot surubelnita?" .Oricum deja unu a trantit-o ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Reisari de bacau ce echipamente au . Nu au vrut sa cumpere rs fara incuietoare la rezervor ca cica : "bilute eu cand ma duc cu o gagica la peco ce fac scot surubelnita?" .Oricum deja unu a trantit-o ) Ce incuietoare mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 La rezervor ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 La rezervor ma... Stiu Mesaj completat Ps:La 2000euro+..trebuie sa ai si pretentii zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 2000 cerea baiatul ... si era motor cu 3000 km reali nu cu kituri refacute ca astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 La rezervor ma... Explica-te ca habar nu am de ce incuietoare zici ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 2000 cerea baiatul ... si era motor cu 3000 km reali nu cu kituri refacute ca astea Spunea ca are set polini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Explica-te ca habar nu am de ce incuietoare zici ..... aia de la rezervor ma pe unde bagi benzina in plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 aia de la rezervor ma pe unde bagi benzina in plm... asa si cei cu ea ? ca nu inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Mutați-vă de aici că se închide Âşi ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 aRd si eu o poza din tineretze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) Diferenta de GaBaRiT CBR VS RS Editat Aprilie 9, 2010 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Diferenta de GaBaRiT CBR VS RS uite ba aici talent nu caterinca aia a ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 uite ba aici talent nu caterinca aia a ta! shukarime totala..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 uite ba aici talent nu caterinca aia a ta! Frumos CBR-u .. Vezi sa numai cazi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Ma mai distrez si eu, ca sunt racit si n-am cum sa ies cu motoru, merg incet. http://www.youtube.com/watch?v=HRWt5pQqZkg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Cateva poze .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Razvane, ce s-a intamplat cu unele elemente de pe motorul tau? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 SR 125 Bleac edisian si R125 Manstar replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 SR 125 Bleac edisian si R125 Manstar replica tare Daewoo Monsteru R125 ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 SR 125 Bleac edisian si R125 Manstar replica Ăla e uili bar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate