madu93 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 ce "mic" educe suta cu el ? dupa cum ii da pe rosu, nu mai duce mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Ba ... Ce "slab" e .. o.O ... Mult numai duce motoru' ala ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Doamne ce tampit , dc draq si-o bate joc de motoru' ala frate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 pacat de motocicleta , lui i-as dori sa intre in primul stalp cat de timpit sa fii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 pacat de motocicleta , lui i-as dori sa intre in primul stalp cat de timpit sa fii? nu stalp, intr-o padure cu multi copaci sa sara din unu-n altu. din stalp am supravietuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 nu stalp, intr-o padure cu multi copaci sa sara din unu-n altu. din stalp am supravietuit GREU DE UCIS 125 MADU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 GREU DE UCIS 125 MADU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Cine iese astazi la plimbare este asteptat in parcare la victoriei la 4:30 toata lumea e binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabitzuZUI Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Salut, ma numesc Alin, 17 ani A1, si detin o , Cagiva Mito 125 evo 7 Sunt din Botosani si dupa cum se spune tinerii sunt dornici de afirmare, dar in cazul meu pasiunea e mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) Salut, ma numesc Alin, 17 ani A1, si detin o , Cagiva Mito 125 evo 7 Sunt din Botosani si dupa cum se spune tinerii sunt dornici de afirmare, dar in cazul meu pasiunea e mai mare O poza cu ea ceva ?? Bag eu una cu a mea , care din pacate o sa trebuiasca sa o vand pentru una mai mare... Editat Noiembrie 17, 2010 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Cam gata pe anul 2010 . 9600km facuti doar cu benzina si ulei Editat Decembrie 6, 2010 de iul1aN~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) N-ai degerat în blugi ? Editat Decembrie 6, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Ba cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Ba cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Poze de la ultimele iesiri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 frumoase pozele sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Mai ridicam si noi topicu' asta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Mai ridicam si noi topicu' asta .. AI gresit emblema mah Trebuia sa o pui pasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Haha ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetricaIT Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 (editat) Baieti uitati aici R180 meu xD Astazi l`am scos din garaj, l`am spalat, curand o sai montez si toba akrapovic pe care o am in garaj noua si nu am mai montato.. Ati observat furcile? Editat Iunie 5, 2011 de PetricaIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Baieti uitati aici R180 meu xD Astazi l`am scos din garaj, l`am spalat, curand o sai montez si toba akrapovic pe care o am in garaj noua si nu am mai montato.. Ati observat furcile? da,cred ca scoti lejer 1.50 pe portimao cu ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Baieti uitati aici R180 meu xD Astazi l`am scos din garaj, l`am spalat, curand o sai montez si toba akrapovic pe care o am in garaj noua si nu am mai montato.. Ati observat furcile? ai facut ceva modificari.. arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Baieti uitati aici R180 meu xD Astazi l`am scos din garaj, l`am spalat, curand o sai montez si toba akrapovic pe care o am in garaj noua si nu am mai montato.. Ati observat furcile? foarte tare , una exact ca a ta am vazut in italia si sunt chiar foarte tari , sa o stapanesti sanatos si sa faci un filmulet ceva dupa ce ii montezi toba , poate sa ne spui si cam ce performante are cu kitul de 180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetricaIT Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) Dupa ce ii montez toba o sai montez kitul + power came, centrala power comander 3, kit de eliminare contralbero (nu stiu cum se chiama in romana)role de balanta mai mari, oala ambreaj cu dinti drepti si gume diablo supercorsa 160 spate si 120 fata si sa vad ce iese xD Uitati un video cu o r125 care are doar kitul de eliminare contralbero www.youtube.com/watch?v=VR0yAtdTDW0 uitativa cum se ridica turatiile , cu kitul 180 si celelalte modificari pe care le voi face turatiile se vor ridica cam de 2 ori mai repede Editat Iunie 6, 2011 de PetricaIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate