gast Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 http://www.harley-davidson.com/en_US/Conte...;bmLocale=en_US Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Varianta finala ... Ignorati persoana din fotografie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Varianta finala ...Ignorati persoana din fotografie ... cam greu de ignorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Varianta finala ...Ignorati persoana din fotografie ... cam greu de ignorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Ma gandesc sa cumpar un Sportster. Daca are cineva de vanzare, ma gaseste aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 no bine ma ember,amu te-ai trezit si tu...era unu la medias,de 2 ani astepta client....tocmai s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 no bine ma ember,amu te-ai trezit si tu...era unu la medias,de 2 ani astepta client....tocmai s-a dat. Cred ca de mai bine de 2 ani... Si cu anunt pe Bikeshop, cu poze... O motocicleta traznet (PT. CUNOSCATORI). Pe unii chiar nu-i inteleg de ce au ocolit motocicleta asta, care a avut cel mai mic pret din Romania, pentru un Harley. A, da, asteapta sa-si cumpere FatBoy la 2500euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 no bine ma ember,amu te-ai trezit si tu...era unu la medias,de 2 ani astepta client....tocmai s-a dat. Hehe. Nu cu trezirea a fost baiu' ci cu ecoul din portofel. Mesaj completat Am gasit niste modele destul de atragatoare in Anglia. Stiti cineva care aduce mobre de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Hehe. Nu cu trezirea a fost baiu' ci cu ecoul din portofel.Mesaj completat Am gasit niste modele destul de atragatoare in Anglia. Stiti cineva care aduce mobre de acolo? Adica te-ai gandit tu ca ti-ai putea lua un Harley cu vreo 2500euro. Eventual sa vinzi VN-ul cu vreo 5000... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Adica te-ai gandit tu ca ti-ai putea lua un Harley cu vreo 2500euro. Eventual sa vinzi VN-ul cu vreo 5000... Nu inteleg de ce tot vii cu treaba asta cu 2500 euro... Am vazut si eu anuntul ala din medias. Pur si simplu nu-mi place motorul ala. Editat Martie 24, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Nu inteleg de ce tot vii cu treaba asta cu 2500 euro... Am vazut si eu anuntul ala din medias. Pur si simplu nu-mi place motorul ala. Nu-ti place, il modifici. Faci nazuri la Harley?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Am gasit niste modele destul de atragatoare in Anglia. Stiti cineva care aduce mobre de acolo? daca vindem in timp util motoarele din dotare (eu si inca un personaj din zona asta ) poate ne asociem si licitam din state; stim site, avem contact acolo... bani sa fie; alt pont ar fi - grecia; se zice ca sunt preturi f okei in zona... fara tva, vama si transport... vin pe roti de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Pentru Dl HD: http://www.autotrader.co.uk/classified/adv...us/60?logcode=p e din 2005 cu 4500 EUR Eu zic ca nu se compara. Am vrut sa caut sfaturi si indrumari pentru a cumpara un sportie, deci haideti sa facem loc pentru posturi cu acest scop. Mersi. Editat Martie 24, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 linistiti-va....toti iubim, HD, ne iubeste pe toti...hehehe din anglia, motoarele se aduc pe roti...hehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 linistiti-va....toti iubim, HD, ne iubeste pe toti...hehehedin anglia, motoarele se aduc pe roti...hehehe Mda, se poate si pe roti, dar deocamdata nu am timp liber pentru asa ceva. Deci daca stiti pe cineva va rog sa-mi dati datele de contact. Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) am uitat sa vierific si e-bayu' heh Mesaj completat Am reusit in fine sa iau un Sportster pentru nevasta mea. E din 99 stare super, am luat dintr-un atelier HD. Acum la noi ninge, dar cand reusesc fac un filmulet si poze sa vedeti si voi despre ce vorbesc. Din pacate are un rezervor urat, dar avem noi flex Ma gandesc sa schimb si amortizorul spate, sa fie mai joasa pentru nevasta. He ... alta viata! Mesaj completat Am gasit o poza din anunt. Mai multe maine sau spre seara Editat Martie 24, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 frumos....sus cu topic-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Mersi! Dupa mine e prea accesorizat, asa ca revin din cand in cand cu noutati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 el ramane cu zimbetul ca satisfactia o are nevasta-sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 el ramane cu zimbetul ca satisfactia o are nevasta-sa! Corect! Prima incercare si sunetul bestiei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 mno,si eu care credeam ca e motorul tau... am vrut sati zic sa-i dai parbrizu jos,dar daca e pt nevasta-ta,lasa-l... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Eu vreau sa-mi iau un dyna. Parbrizul am dat jos Si daca mai montam, montam una mai mica. O sa vin cu mai multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) Oricum cum da caldura si e gata jucaria de modificat ma duc pana la tine sa o vad si aud ! Si ti-am gasit video-ul cu calitate mai mare http://www.youtube.com/watch?v=p_i9z5vkPTU...feature=related Editat Aprilie 13, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Revin cu poze: Zambetul despre care vorbeam si alte poze fara parbriz. Ziceti daca mai vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 oi da ce so intamplat cu vilmarea de calitate superioara de o devenit privata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate