Sven Hinka Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Lansez si eu o intrebare(fara suparare....o sa vedeti de ce): pot sa vin si eu pe la intrevederi? Am motocicleta(ce-i drept, e inca in refaceri grele) si as cam vrea sa vad si eu mai multe adunate la un loc. Doar vin sa le privesc, la socializare nu prea stau bine(deh, sunt mai singuratic de felu meu asa) So...pot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Pai, urmareste si tu pe aici cand ne mai strangem... de la primavara incolo, ca majoritatea le-am bagat la iernat. Daca ne vedem, ne vedem pe la berici si alte sindrofii. .................. Deci maine seara sunem calare pe Chopper Academy sa le bem berile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 redresor are careva? ca ma cam lasa bateria pe frigul asta si n-are sens sa-mi iau acum baterie noua .. la anul debea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Are cineva un cadru din acela de mers si poate sa-l dea imprumut vreo 2 saptamani? Un prieten are nevoie in etapa asta de recuperare de un asftel de cadru si pentru doar 2 saptamani parca nu merita cumparat si asta, carje si alte chestii are, dar acum e nevoie de cadru. Daca are cineva in Bucuresti ma ocup sa vin sa-l iau si sa-l aduc inapoi. Anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Bai, are bunica-mea, dar il foloseste. Eu cand am fost rupt am avut o carja imprumutata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Mersi, gasisem si eu azi intr-un tarziu, dar cand am sunat victorios sa intreb daca ma duc sa-l iau am aflat ca deja se rezolvase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Si pentru ca anul asta se apropie cu pasi repezi de sfarsit, ce ati zice sa ne vedem saptamana viitoare la un pahar de povesti, sa ne urmam si noi cum se cuvine. Idei de carciuma, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 La mine ura e in suflet, nu trebuie sa ne intalnim ca sa ne "uram", putem s-o facem de aici de pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Nu bre, tre' sa fie din aia adevarata, spusa-n fata, cu stropti de saliva si dat cu pumnu-n masa! Deci, marti seara ne vedem la Ursu. Ma rog, fostul Ursu. Probabil ca incepand cu ora 19:00. Maine o sa ma apuc de dat telefoane. Editat Decembrie 16, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 ce faci metalule ai strans handralaii? noroc cu anutza ca m-a sunat ea sa-mi spuna si ca mi-a zis si niko sa intru pe forum .. ca in baza ta )dar intalnirea noastra nu e vinerea? de ce nu o lasam pe vineri ...ca asa de sfarsitul lumii ce mama lui stefan cel mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Eu nu pot maine, deci votez si eu pentru vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 ce faci metalule ai strans handralaii? noroc cu anutza ca m-a sunat ea sa-mi spuna si ca mi-a zis si niko sa intru pe forum .. ca in baza ta ) dar intalnirea noastra nu e vinerea? de ce nu o lasam pe vineri ...ca asa de sfarsitul lumii ce mama lui stefan cel mare Pai te-a sunat Ana ca am rugat-o eu Ne-am impartit taskurile elegant ca sa nu stea unu' ca nebunu' pe telefoane. Si eu nu prea mai sunt ok cu timpul liber la munca, asa ca... iarta-ma ca nu te-am sunat. Dar o sa-ti dau maine un bip sa-ti amintesc In alta ordine de idei, vineri e sfarsitul lumii, plus ca pana atunci, jumatate dintre noi suntem plecati din din Bucale. Eu am vacanta pana pe 7 ianuarie, si incerc sa imi iau liber si cateva zile din saptamana asta ca sa vad pe unde o intind. Asa ca.... Daca vrei sa mai profiti de mine anul asta, acum e momentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Eu pot maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 asa program de lauza??? si tu si ana .. cum sa aveti liber atat?? eu lucrez ca sclavu si pe 31 ))) incerc sa ajung azi dar nu promit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Gata? Ready for a new season/ Cum se prezinta vremea pentru februarie, dam drumul la treaba sau asteptam luna martie? Face ceva incalzirea asta globala sau sunt marketing bullsh*t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Cu putin noroc din martie ne dam din nou pe doua roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 ca in fiecare an am reusit sa "incep sezonul" pe 2 ianuarie .. doar asa ca sa nu zic ca nu am mers ... ramane la iernat pana in feb, martie ..desi dupa ce am vazut la stiri tare mi-e sa nu inceapa debea de acum iarna .. hai la multi ani pantelimonisti si sa avem un an mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Salutam pantelimonul! Vad ceva soare afara si ma gandeam sa scot mobra ca nu mai pot, oare mai vine zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 He he he. A inceput numaratoarea inversa! Mai avem putin, putintel Cum se anunta vremea pe februarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Noroc baiti si eu abia astept sa ies. sper ca dupa 20 febroarie sa ne vedem intr-o zi mai calda vremea se anunta buna mai ales din martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 vine vine primavara ploua ploua-n toata tara... carevasazica, avem un tradator printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Mai are careva un loc in garaj in zona pe perioada verii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Mai are careva un loc in garaj in zona pe perioada verii? si eu as fi interesat pentru cand voi avea mobra in dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 salutare!pe cand prima iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate