Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Da, m-a sunat si pe mine, a ramas ca vorbim mai pe seara, poate-poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Ma primiti si pe mine? dar sa-mi scrieti si mie adresa si un nr de tel sa va gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 si de mosi .. nu uita de violatoarele de mosi pai normal cum ti se pare ca e ceva rau la mijloc eu tre sa fie de vina .. huooo trimis msg si lui pitic ..cica nu vine ca e racit rau Asa, da, si violatoarele de mosi. Bineinteles ca gandul m-a dus la tine, cine e cel mai neastamparat copil? Stii cum e:"Intr-o zi un lup a mancat o oaie. Ciobanul ia pusca, se duce in padure si vine cu lupul mort. A doua zi un lup a mancat o oaie. Ciobanul ia pusca, se duce in padure si vine cu lupul mort. A treia zi o oaie a mancat o oaie. Ciobanul ia pusca, se duce in padure si vine cu lupul mort." Deci, concluzia, tu trebuia sa fii de vina! Ca tot mergem noi la "Oaia Neagra". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) ia vezi niko ce zici de data asta? da pai m-a sunat si mi-a zis ca nu a apucat sa vb cu tine si o sa te sune si ca ma anunta intr-o ora daca vine sau nu ..depinde cum o sa se simta care mai era de anuntat? oaie canibala .. hai ma niko raspundei fetei Editat Noiembrie 4, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Ma primiti si pe mine? dar sa-mi scrieti si mie adresa si un nr de tel sa va gasesc Nuuuuuuuuuuuuu, nu primim pe nimeni! hai ma niko raspundei fetei Tre sa completeze si ea un chestionar ceva inainte, o primim asa direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Ma primiti si pe mine? dar sa-mi scrieti si mie adresa si un nr de tel sa va gasesc Oaia Neagra. /index.php?/topic/667463-barul-moto-oaia-neagra/ Pt contact, iti las nr meu pe PM pai ori e alba ori e neagra, ma primiti sau nu ) ce atatea chestionare... Cum sa nu te primim ma, de abia asteptam prospaturi, "biba", sa-i/sa le punem sa dea de baut!!! Intrarea in gasca se face cu un rand de bere si un shot de Jager! Daca ai noroc si ajungi cand suntem doar 2 la masa, scapi ieftin! Daca vii printre ultimii, nasol de portofelul tau! Editat Noiembrie 4, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 pai ori e alba ori e neagra, ma primiti sau nu ) ce atatea chestionare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Te primim, bineinteles, aualeo daca nu tine la glume, eu zic sa vorbiti voi de acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Oaia Neagra. /index.php?/topic/667463-barul-moto-oaia-neagra/ Pt contact, iti las nr meu pe PM Cum sa nu te primim ma, de abia asteptam prospaturi, "biba", sa-i/sa le punem sa dea de baut!!! Intrarea in gasca se face cu un rand de bere si un shot de Jager! Daca ai noroc si ajungi cand suntem doar 2 la masa, scapi ieftin! Daca vii printre ultimii, nasol de portofelul tau! mersi la beuturi trebuie negocieri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Vezi ca Metalu' ti-a lasat numaru' degeaba, ca e casatorit, nu te baga! Unde-i mah emoticonu' ala care isi pune fermoar la gura? Editat Noiembrie 4, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Vezi ca Metalu' ti-a lasat numaru' degeaba, ca e casatorit, nu te baga! Unde-i mah emoticonu' ala care isi pune fermoar la gura? ma bucur ptr el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 ala e pe mess .. messengeristule fata ai grija ca sunt sacali mari baietii astia .. fetele noi trebuie sa aduca si prajituri ..facute de ele nu cumparate ..adk mai au si pretentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 fata ai grija ca sunt sacali mari baietii astia .. fetele noi trebuie sa aduca si prajituri ..facute de ele nu cumparate ..adk mai au si pretentii Daaaa, asa ne-a pacalit prima data Roxynel ca sa ne ademeneasca, cica aduce ea clatite!Am mancat la clatite de ni s-au lungit urechile, daca era dupa ea...uofff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 fetele noi trebuie sa aduca si prajituri ..facute de ele nu cumparate ..adk mai au si pretentii De obicei, nou-venitelor le cerem sa ne arate tzatzele. Pe tine te-am rugat sa ne aduci clatite, ba chiar am insistat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 ala e pe mess .. messengeristule fata ai grija ca sunt sacali mari baietii astia .. fetele noi trebuie sa aduca si prajituri ..facute de ele nu cumparate ..adk mai au si pretentii ghinion, n-am aragaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 ghinion, n-am aragaz E Agapitos in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 E Agapitos in drum. scump domne scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Si cu tine acum... ia niste Fornetti si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 deja scad pretentiile....bun asa, pana ajung acolo fug de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Astia vor sa manance shaorma, apoi daca se poate Fornetti pe drum, prajituri, apoi sa bea si niscaiva beri! Aferim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 hai ca ne strangem ceva. fata tu sigur ai rezervat camera aia? ca poate stam pe afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Astia or sa manance shaorma, apoi daca se poate Fornetti pe drum, prajituri, apoi sa bea si niscaiva beri! Aferim! Fixed! Care aveti facebook, da-ti-i un mesaj lui Adie ca venim Cica Oaia Neagra ar avea profil. Editat Noiembrie 4, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 bai cavalere asa am stii tu pe mine? daca am zis ca am vorbit am vorbit .. adie doarme acum ..dar am vorbit cu iulica sa verific si a zis ca e ok ne asteapta la 8 ...nu ma mai enervati atat ca va domin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Bai, eu zic sa-ti vezi de clatitele tale! Vezi ca pe la 7 fara un sfert suntem la shaorma la Baicului! daca vrei sa vii sa ne vezi cum ne porcim, te asteptam, daca nu, ne auzim dupa la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 mama ce chat imens... sa vii cu biciu sa-ti arati intentiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate